10 zile pana la finalul concursului

Posted by

Mai sunt 10 zile pana se termina concursul initiat de noi impreuna cu cei de la WinterMag. 10 zile in care puteti sa redactati raspunsul si sa va inscrieti in concurs.

concurs snowparty.roIn caz ca ati uitat in ce constau premiile oferite de catre wintermag.ro si Zardoz va reamintim ca puteti castiga o protectie pentru fata si gat Demon Face and Neck Guard Mask si o ceara de ski profesionala, aplicabila direct pe partie Zardoz NOT Wax.

Hint: Sunt multi care sustin ca ei au facut prima placa de snowboard, ca ei au inventat sportul acesta, drept urmare orice raspuns ati da intra automat in tragerea la sorti finala, asa ca nu mai cautati pe google raspunsul si povestiti-ne din legendele auzite de voi.

De exemplu eu stiu varianta „buton”, cum era Jake Burton Carpenter un tanar neasptamparat care practica surfing, si cum s-a gandit el sa incerce sa se dea cu placa de surf pe zapada, si cum schiorii il considerau nebun ca incearca asa ceva si cum si-a tot inbunatatit placa pana a ajuns la ceea ce vinde in ziua de azi. Bineinteles ca asta se intampla prin ani 70 iar primele placi au auarut in anii 50-60. Dar asta e varianta care imi place mie si care vreau eu sa o cred ca fiind reala, chiar daca jumatate din ea este pur si simplu marketingul celor de la Burton. Asa ca astept legendele voastre despre placi si snowboard.