Brandul de snowboard Flow disponibil in Romania prin SnowSports.ro

Posted by

logo Flow Cei de la SnowSports.ro ne-au anuntat ca incepand din acest sezon sunt importatori al brandului american de snowboard Flow.
In acest moment avem branduri foarte tari de snowboard disponibile in Romania, asa ca boarderii au de lucru pentru alegerea echipamentului de snowboard.

Flow este foarte cunoscut in primul rand pentru legaturile de snowboard care iti vor intra la inima garantat. Cel mai important avantaj al acestor legaturi este faptul ca o data ce iti setezi strapurile in functie de stilul tau nu mai este nevoie de nici o ajustare. Ridici hiback-ul si fugi pe partie…si inca un lucru le incalti foarte usor din picioare.

legaturi snowboard

Pentru orice stil si nivel Flow te va surprinde cu tehnologii inovative la capitolul placi de snowboard.

Scotty Lago, multiplu campion la snowboard, este cel mai cunoscut rider al echipei Flow. Acesta a urcat in mod constant pe podium facand placa de snowboard Flow Quantum un punct de referinta printre pasionatii de snowboad.

Daca vrei sa le faci o vizita celor de la SnowSports.ro ii gasesti la adresa din Strada Viitorului, Nr 146, Sector 2, Bucuresti sau poti comanda online poti comanda online pe www.snowsports.ro si coletul ajunge la tine in 24h prin curierat rapid.