Concurs de anduranta: record de ture in 6 ore

Posted by

Asa cum poate v-ati obisnuit deja, astazi voi scrie despre ultimele noutati din Complexul Arena Platos Paltinis. Iar daca doriti sa aflati ce s-a intamplat si in trecut va invit sa cititi de aici, aici si aici toate informatiile utile de care aveti nevoie. Si pentru ca am inceput acest articol prin a va spune despre ultimele noutati, trbuie sa stiti ca in acest weekend sunteti asteptati la Arena Platos Paltinis cu un nou concept de concurs. De fapt se va da startul concursului „Record de ture in 6 ore”, ceea ce inseamna ca timp de 6 ore pasionatii de zapada vor schia in continuu.

Acest concept a fost imprumutat de la concursul din vara, cand schiurile au fost inlocuite cu bicicletele. Un alt lucru important, pe care participantii ar trebui sa-l cunoasca este strict legat de regulamentul concursului. Si anume, ca trecerea se va face catre traseul partiei prin portile electronice, ce permit accesul spre instalatiile de transport pe cablu, dar si prin check-point-uri amplasate de-a lungul traseului pentru a putea elimina posibile incalcari ale regulamentului sau scurtaturi nepermise in concurs.

Pe de alta parte concursul se va desfasura pe partia A, care este si cea mai lunga, iar ora de incepere a acestuia va fi ora 21:30. O alta chestiune importanta de notat este vorba despre faptul ca urcarea pe partia A se va face doar cu teleski-ul, iar depasirea intre poarta electronica si urcarea pe teleski este interzisa. Astfel urmand ca imbarcarea sa se faca in ordinea trecerii prin poarta.

De asemenea orice fel de contact cu intentie duce la descalificarea automata a concurentului, care nu mai are dreptul sa continue concursul. Varsta minima de participare la acest concurs este de 14 ani. Inscrierile vor avea loc intre orele 13 si 20, urmand ca la ora 21 sa aiba loc sedinta tehnica de la baza partiei, ca mai apoi la ora 21:30 sa se dea startul concursului. Iar daca nu aveti nimic programat pentru acest weekend, inca mai aveti timp sa va bucurati de zapada, la complexul Arena Platos Paltinis.