Concurs SnowParty.ro si WinterMag.ro

Posted by

Impreuna cu partenerul nostru wintermag.ro am decis sa vedem care sunt legendele legate de prima placa de snowboard si de cunostintele voastre legate de acest lucru, asa ca va invitam la un concurs inedit in care puteti castiga o protectie pentru fata si gat Demon Face and Neck Guard Mask, pentru ca la viteza mare vantul se simte alftel. Si cum viteza mare prinzi doar daca ai placa data cu ceara, vor oferi castigatorului si o ceara profesionala Zardoz NOT Wax.

Inainte de a va prezenta regulile concursului va prezentam cateva informatii despre produsele puse la bataie ca premii:

Protectie Fata Schi SnowboardDemon Face and Neck Guard Mask este o protectie fata alcatuita din 2 parti, cea pentru fata este din neopren si cea pentru gat, din polar. Masca acopera fata, lasand o deschidere larga in dreptul narilor si 14 gauri pentru a expira, in dreptul gurii, fiind extrem de confortabila.

Masca este elastica si se inchide foarte usor la spate. Desi este ideala pentru schi si snowboard merge folosita cu succes si la motociclism sau biciclism.

Nu cred ca mai are rost sa spunem ca este compatibila cu ochelarii de snowboard / schi sau de logo-ul Demon din laterala menit sa starneasca gelozia prietenilor de pe partie.

NOTwax este un lubrifiant lichid pe baza de Teflon (made by Du Pont). Aplicarea se face foarte simplu, in cateva clipe pe talpa schiurilor sau a placii de snowboard si este utila in orice conditii de zapada sau temperatura. O aplicare te tine de la o zi pana la chiar 3 zile in functie de cat de mult te dai. De asemenea mai multe despre Zardoz NOTwax puteti citi aici.

Pentru participarea la concurs nu trebuie decat sa ne scrii un e-mail catre concurs@snowparty.ro in care sa scrieti raspunsul la intrebarea:

CUM A APARUT SNOWBOARDINGUL SI PLACILE DE SNOWBOARD?

Si bineinteles Nume, Prenume, si numar de telefon pentru a putea fi contactati usor in cazul in care iesiti castigator.

Perioada de desfasurare a concursului este 1-20 Februarie 2010 urmand ca imediat dupa incheierea concursului in 2-3 zile sa efectuam si extragerea la sorti pentru alegerea castigatorului.