Cum a fost la evenimentul Slide and Freeze

Posted by

Asa cum probabil stiti deja si sunteti obisnuiti cu evenimentele de la complexul Arena Platos Paltinis despre care am tot vorbit in ultimul timp va invit sa mai cititi ceva. Astazi am sa va povestesc cateva lucruri despre cum s-a desfasurat evenimentul Slide and Freeze saptamana trecuta la acest complex. Mai intai trebuie sa reamintesc faptul ca zapada inca se gaseste in conditii optime de ski, ceea ce face ca acest complex sa fie deschis si in weekendul viitor.

Iar pentru cei ce sunt interesati de ceea ce s-a intamplat la evenimentul trecut de la Arena Platos Paltinis va pot spune ca pentru a vedea si a lua parte la acest concurs au urcat la acest complex in jur de 200 de persoane. Ca si in anii trecuti evenimentul Slide and Freze a fost impartit in trei categorii: jump, slide si ambarcatiuni. Trebuie sa precizam ca schiorii si snowboarderii profesionisti, prezenti la toate competitiile actualului sezon, au facut si de aceasta data un adevarat spectacol la proba de sarituri.

Iar castigatorii ai acestei categorii au fost Victor Barbulescu – snowboard si Alin Gavazdea – ski, realizand doua backflip-uri de toata frumusetea. Alti 23 concurenti s-au inscris la categoria slide, avand astfel de traversat pe schiuri sau pe placa un lac lung de aproximativ 10 metri si lat de 6.  La aceasta competitie castigatori au fost Andrei Carciog – ski si Andy Fazekas – snowboard, iar la fete au fost urmatoarele castigatoare: Anca Tandrea – sky si Ana Maria Dragota – snowboard.

Insa principala atractie a fost concursul dintre ambarcatiuni. 9 echipaje s-au inscris la start si doar 8 au intrat in concurs. Iar ambarcatiunea ce a iesit castigatoare a fost Shercozaurul. Asa cum am spus si la inceputul articolului distrctia se prelungeste la Arena Platos Paltinis si viitorul weekend, unde veti avea parte de surprize, dar si de reduceri substantiale. Daca nu ai nimic in plan pentru acest sfarsit de saptamana vino sa te distrezi si tu la complexul Arena Platos Paltinis.