Huse profesionale

Posted by

Achizitionarea unei huse este o treaba foarte improtanta, deoarece se poate intampla ca aceasta sa nu fie originala pentru telefonul tau si sa nu se potriveasca. De asemenea, husa poate fi fabricata din materiale ieftine si sa se deterioreze intr-un timp foarte scurt. Si mai rau, aceasta sa nu isi faca treaba si sa nu absoarba socurile de la lovituri. Deci alegerea unei huse adecvate trebuie facuta in cunostinta de cauza si, cel mai important, trebuie cumparta de la magazine de specialitate, pentru a fi siguri ca achizitionam ceea ce trebuie.

Din acest motiv, cumpar accesorii gsm doar de la ContaktShop, magazinul gsm online care vinde huse, cabluri de date, folii pentru protectia display-ului si multe altele direct de pe site-ul lor.

Magazinul a deschis primul sediu la Timisoara, in anul 2004, iar de atunci s-a extins in mai multe orase ale tarii, pentru a acoperi nevoile utilizatorilor de smartphone.

Husa de protectie a devenit un accesoriu indispensabil pe care il putem observa la majoritatea telefoanelor folosite in ziua de astazi. Nu numai ca protejeaza gadget-ul dar ii ofera si un aspect deosebit, pentru a face ca fiecare posesor sa detina un telefon personalizat.

Am intrat pe site-ul ContaktShop si acolo am gasit o gama de huse Huawei P30, adica exact ceea ce aveam nevoie.

  1. am simtit linistit sa stiu ca magazinul comercializeaza huse P30, deoarece am mai incercat si in alte parti si nu am gasit nimic.

Husa pe are am ales-o de pe site se numeste silicon Huawei P30 negru carbon, si este realizata in intregime din TPU. Acest material este extrem de durabil si flexibil, ideal pentru huse, deoarece permite montarea rapida pe dispozitiv si se curata usor de praf si urme de amprenta.

Aceasta husa ofera siguranta dispozitivului, deoarece siliconul TPU este rezistent la cazaturi, zgarieturi si urme de grasime. De asemenea, husa prezinta pe margini taste de volum in relief pentru a acoperi in intregime telefonul. Aceste taste insa nu vor fi un obstacol pentru utilizator atunci cand acesta doreste sa mareasca sau sa micsoreze nivelul la volum.

De asemenea, husa mai prezinta si decupaje foarte precise, astfel utilizatorul poate avea acces foarte usor la intrare pentru casti si la cablul pentru incarcarea bateriei.

Este un accesoriu foarte util mai ales pentru cei care au o viata mai activa. Nu poti niciodata sa risti ca telefonul sa iti cada pe jos si sa nu fie protejat de absolut nimic. Husa indeplineste, cu succes, toate functiile de protectie. In plus, aspectul telefonului se schimba de fiecare data cand montezi o husa diferita.

Achizitionarea unei huse este sfatul meu catre orice posesor de telefon smart, deoarece poate evita un scenariu urat, in care telefonul sa cada pe jos si sa se zgarie sau, chiar mai rau, sa se sparga complet.

ContaktShop.ro este ajutorul numarul unu pentru pasionatii de accesorii gsm, oferind doar produse de calitate la preturi fara concurenta!