Inscrieti copilul la patinaj artistic

Posted by

Ti-a placut intotdeauna patinajul artistic, dar nu ai avut posibilitatea de a-l practica? Ti-ai dori ca propriul tau copil sa aiba sansa de a beneficia de o frumusetea acestui sport? Ei bine, acum ai posibilitatea de a-l inscrie la clubul Sportiv Star.

Asociatia Sportiv Star a fost infiintata in anul 2006 la initiativa antrenoarei Codruta Moiseanu, multipla campioana nationala la patinaj artistic, medaliata la concursuri internationale avand rezultate foarte bune cu sportivii pe care i-a antrenat atat in tara, cat si in strainatate.

Acest club ii va oferi copilului tau o pregatire la cel mai inalt nivel, monitorizandu-i performantele constant. Antrenorii care sunt angrenati in instruirea copiilor au capacitatea de a observa talentul si au darul de a-l slefui. Astfel, se formeaza in fiecare an cate o echipa de copii care reprezinta clubul la concursuri si spectacole pe gheata.

Cursurile propriu-zise sunt desfasurate in Bucuresti, la patinoarul ,,Mihai Flamaropol” (fost Lia Manoliu). Daca va intrebati ce va face copilul dumneavoastra pe timpul sezonului cald, raspunsul este simplu: pregatire fizica. Un sportiv are nevoie de o pregatire fizica de exceptie daca isi doreste sa faca performanta.

Pretul unei ore de curs este de 20 de RON, clubul asigurand si patinele pentru incepatori. Perioada de initiere poate tine intre 2 si 6 saptamani. Se recomanda ca fiul sau fiica dumneavoastra sa aiba o vestimentatie potrivita pentru mediul in care se vor desfasura antrenamentele, recomandat ar fi sa poarte pantaloni din fas, bluza groasa, caciula si manusi.

Acest club se mandreste si cu faptul ca organizeaza anual tabere la mare si la munte. Scopul acestor tabere este imbunatatirea conditiei fizice, dar si dezvoltarea relatiilor interumane dintre membrii clubului. Copii vor participa la numeroase activitati ce necesita munca in echipa.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.patinaj.ro . Nu ratati oportunitatea de a va inscrie copilul la unul dintre cluburile serioase si profesioniste de patinaj artistic.