Organizarea unui botez si baloanele personalizate

Posted by

Venirea pe lume a unui copil este motiv de foarte mare bucurie in orice familie. Este acel moment pentru care te pregatesti toata viata si odata aparut trebuie sa il marchezi cum altfel daca nu printr-o ptrecere. Botezul este un prilej de a sarbatori venirea celui mic, reprezentand momentul in care acesta face cunostiinta cu toate rudele, prietenii de familie si toti cei apropiati.

Spre deosebire de nunta, atunci cand vine vorba de botez lucrurile stau putin diferit. La nunta atat mirele cat si mireasa trebuie sa alerge in toate partile si trebuie sa se ocup ca totul sa fie perfect pana la cel mai mic detaliu. La botez, trecand deja prin un astfel de eveniment care te solicita, parintii sunt mai calmi, isi concentreaza atentia catre cel mic, si lasa cam toata nebunia pregatirilor in mainile profesionistilor. Desi la nunta exista o echipa intreaga care sa se ocupe, cei care am trecut prin asta stim ca daca nu ne punem noi amprenta pe tot ceea ce presupune un eveniment, avem impresia ca nu va iesi totul asa cum trebuie.

La petrecerea de botez, desi participa in general un numar mai mic de persoane, organizarea petrecerii presupune cam aceeasi pasi: trebuie gasita locatia potrivita, trebuie ales meniul, trebuie degustari, muzica, aleasa imbracamintea pentru cel mic, stabilite deserturile, etc. Referitor la locatie, atunci cand cand alegi restaurantul incearca sa optezi pentru unul care dispune de un spatiu adecvat in caz ca trebuie sa alaptezi si/sau sa schimbi copilul. Cat despre muzica, fiind un botez nu trebuie ai neaparat formatie care canta live. Poti opta pentru un Dj, iar rezultatul va fi cu siguranta unul reusit.

Decorul salii este iarasi un aspect peste care nu trebuie trecut. Niste aranjamente florale simple, cu flori de sezon, pot face diferenta. In cazul in care doresti sa creezi ceva mai deosebit poti face o petrecere cu tematica si cu siguranta iti va iesi de minune. De la orice botez nu te poti lipsi de baloane personalizate. Nu degeaba se spune ca nu este petrecere aceea la care nu sunt baloane si de baloane cu heliu pentru petreceri nu trebuie sa iti faci niciodata grija ca nu vei gasi sau te va costa mult. Acestea sunt probabil cele mai ieftine obiecte de decor pentru orice tip de eveniment si pot fi folosite sub diferite forme.

Invitatiile sunt un aspect care trebuie luat in calcul. Desi multi merg pe ideea de a nu mai inmana invitatii tiparite atunci cand este un numar foarte mic de persoane si cam toti invitatii sunt apropiati sau din familie, tin sa precizez ca invitatiile nu ar trebui scoase din ecuatie. Nu presupun un cost foarte ridicat, insa consider ca dau o nota mai aparte unui eveniment, indiferent de tipul acestuia.

Ca si in cazul unei nunti, nu trebuie sa fii tu cea care se ocupa de toate pregatirile si poti contracta o firma cu experienta, pentru ca totul sa decurga conform planului, fara a fi necesar sa intervii si sa irosesti timp pretios.

Fie ca doresti o petrecere cu tematica, o petrecere restransa sau cu mai multi invitati, datorita experientei avute, o firma de evenimente poate realiza acea petrecere pe care ti-o vei aminti cu drag, cu bucurie si cu zambetul pe buze.

In astfel de momente atat de pline de emotie poti fi alaturi de cei dragi fara a trebui sa mai ai si grija pregatirilor. Ceea ce iti ramane de facut este doar sa mergi si sa le faci cunostiinta celorlalti cu noul membru al familiei.