Starea partiilor din acest weekend

Posted by

Te inteleg ca abia astepti sa vina weekendul si sa mergi sa te relaxezi. Cu atat mai mult te inteleg si in acele momente cand iti doresti sa ajungi cat mai repede pe partie. In special acele persoane ce isi doresc sa schieze si sa se bucure de sporturile de iarna. Eu una abia astept sa ajung la munte si sa ma bucur de zapada.

Dar pana voi reusi sa fac eu acest lucru m-am gandit sa vin in ajutorul acelor persoane ce isi doresc sa ajunga la munte in acest weekend. Si cum cel mai bun ajutor este acela legat de starea partiilor si mai cu seama de stratul de zapada pe care il au acestea m-am gandit sa fac o lista cu cele mai bune partii ce pot fi accesibile pentru pasionatii de ski.

Pentru acest weekend puteti alege partiile din Paltinis ce au un strat de zapada ce atinge 5 cm, partiile din Parang ce au un strat de 11 cm, partiile din Sureanu ce ating un strat de zapada de circa 13 cm, partiile din Azuga au atins pragul de 6 cm, iar cele mai importante partii si cele mai bogate in zapada sunt cele de la Balea Lac, ce au un strat de zapada ce depaseste 42 cm.

Nu stiu pe unde vreti voi sa ajungeti, dar sper ca aceste date sa va fie intr-adevar de folos si sa va bucurati de un weekend minunat. Pe de alta parte ar trebui sa fiti foarte atenti si la vremea si temperaturile din acele zile, caci niciodata nu se stie cum este vremea la munte, avand in vedere ca este foarte schimbatoare.

Oricum sper si cred ca majoritatea oamenilor sunt constienti de faptele lor si nu vor face ceva necugetat, mai ales ca vorbim despre munte, despre sporturile de iarna si de ce nu pana la urma de siguranta noastra a tuturor. Sa aveti un weekend minunat si sa va bucurati de zapada din varful muntelui. Pe curand!