Unde poti merge la ski in afara Romaniei?

Posted by

Nu cred ca mai este nevoie sa amintesc faptul ca paradisul celor ce sunt pasionati de sporturile de iarna este in Austria. Si dupa cum bine stiti acest lucru, cele mai frumoase peisaje montane, cele mai lungi si mai bune partii se gasesc in Austia. Cu siguranta ca Austria a devenit cea mai cunoscuta printre persoanele indragostite de iarna, sporturi extreme, sporturi de iarna.

Si dupa cum se stie in Austria isi gasesc fericirea atat schiorii incepatori, cat si cei experimentati, cu alte cuvinte este loc pentru toata lumea, locul perfect unde poti schia in voie si iti poti lasa grijile acasa. Si pentru ca am amintit de cele mai frumoase peisaje montane din Austria am sa va las si zonele exacte, si anume Solden. Este zona perfecta in care poti face cele mai impresionante fotografii – si toate acestea numai pentru pasionatii de fotografie.

Pe de alta parte, cei care indragesc aceasta zona stiu deja ca aici poti gasi doua zone glaciare ce detin cei mai faimosi ghetari – Rettenbach si Tiefenbach. In plus pentru persoanele amatoare de senzatii tari tot in Solden veti gasi si cea mai cunoscuta zona de ski avand 3 varfuri montane importante, poate cele mai importante – Gaislachkogl, Tiefenbachkogl si Schwarze Schneide.

Pe langa aceasta fabuloasa zona turistica puteti sa va mai orientati si catre Obertauern (dedicata acelor turisti ce vor sa se relaxeze, sa invete sa schieze si mai mult decat atat sa se bucure de privelistea minunata din fata lor), Ischgl (statiunea asta este doar pentru acele persoane ce vor sa se distreze continuu luand parte la concert dupa concert) si Kitzsteinhorn – Kaprun (regiunea perfecta pentru cascadoriile acestui sezon).

Daca inca nu te-ai hotarat unde vei merge eu ti-am lasat aici cateva motive pentru a alege Austria. Si gandeste-te cate lucruri si peisaje minunate poti vedea in drumul tau sprea aceasta minunata regiune.