Vacanta la munte

Posted by

Abia astept concediul din iarna asta. Parca nu s-a schimbat nimic in comportamentul meu, ma simt ca si cum as fi din nou la scoala si astept vacanta de iarna. Si nu cred ca ar trebui sa va mai intrebati ce voi face in aceasta vacanta/concediu, caci cei care ma cunosc stiu foarte bine ca voi fi foarte fericita si entuziasmata sa merg la munte.

De ce la munte? Simplu, pentru ca ma pot bucura de toate sporturile de iarna,printre care si preferatul meu – si anume sa merg la ski. Numai ca de aceasta data voi schimba putin destinatia si voi merge la ski in Bulgaria.  Am scotocit netul intr-o seara dupa tot felul de oferte si m-am oprit la una dintre ofertele de pe www.oltextur.ro.

De obicei prefer sa nu pierd timpul pe internet, dar nu stiu ce se intampla cu mine. Si chiar va rog sa nu ma intrebati de ce aceasta destinatie, de ce Bulgaria, ca nu stiu exact sa va spun ce se intampla cu mine si ce m-a apucat. Poate doar ca am nevoie si de altceva, poate ca a intervenit putin cate putin si monotonia si asta ma face sa imi doresc lucruri pe care nu le-am mai facut pana acum sau sa merg in locuri in care nu am mai fost.

Nu stiu exact ce se intampla, dar daca o sa-mi revin dupa mult asteptata pauza a sarbatorilor de iarna, probabil ca voi veni cu mai multe completari la acest articol. Inca nu am aflat ce planuri au prietenii mei pentru vacanta lor, dar sper sa ramane prin preajma unii cu ceilalti. Sper ca aceasta apropiere a mea de persoanele importante din jurul meu sa ma ajute sa depasesc acesta mica perioada de ratacire.

In plus voi fi in preajma a ceea ce iubesc mai mult – munte, zapada si liniste. Cine isi poate dori mai mult de atat si cred ca pentru un concediu confortabil toate astea la un loc vor fi suficiente. Offf, ca nu vine mai repede concediul asta sa pot pleca sper eu cat mai repede si departe de locul de munca si de stresul aferent acestuia.