10 zile pana la cea mai tare petrecere a anului

Posted by

Mai sunt 10 zile pana la cea mai tare petrecere din iarna asta, Snow Explosion. Pentru cei care inca nu au auzit despre ce urmeaza sa se intample acolo o sa fac pe scurt o mica prezentare a retetei unei petreceri de o saptamana pe partile Gerlitzen din Austria:

Se iau o mana de tineri pasioanati de ski si snowboad. Ba nu, doua maini (adica vreo 500 de tineri pusi pe distractie). Apoi se ia toata aceasta „gloata” si se arunca in oala de 51 de km de partie amenajata si se mai adauga putina sare si piper, adica o sala de cinema, o piscina acoperita, o sala cu internet, o sala de jocuri, baruri. Rezultatul. Cea mai tare petrecere de anul asta.

Desi mai sunt doar 10 zile pana la plecare, iar eu numar deja cele 240 de ore pana autocarele pline cu veselie se vor urni spre Austria inca mai sunt cateva locuri disponibile. Asa ca inca mai e putin timp in care te poti gandi si alatura noua.

A si ca un ultim update, de doua zile curge cu zapada pe partile din Gerlitzen atat din cer cat si de la tunurile de zapada care merg in maxim.