A fost si Snow Show 2010 – editia a II-a

Posted by

Burton - Learn to ride CenterA trecut si editia de anul acesta a celui mai mare targ de echipamente de schi si snowboard. Am fost si noi prezenti atat ca partener media cat si sambata la fata locului pentru a culege cat mai multe informatii despre ce surprize ne vor oferi atat magazinele de echipament sportiv cat si cluburile de ski si snowboard din Romania, sau agentiile de turism.

Avem si un interviu luat celor de la Fresh-Meat.ro pe care il veti putea viziona zilele urmatoare, avem si cateva surprize, si poze, si lucruri noi care ne-au placut, si cateva chestii care nu ne-au placut.

Dar sa incepem cu surprizele si cu lucrurile care ne-au placut. Si aici e greu de spus cine ar putea fi primul: Burton, H2O sau domni cu bicicletele speciale de dat pe zapada?

Hai sa incepem cu H20, care au animat expozitia cu 2 filme bune, o expozitie de fotografie, un mini-concurs cu premii constand intr-o fotografie 3d facuta de deja celebrul fotograf al partiilor, Alexandru Prepelita. Din pacate nu am putut sta pana seara la vizionarea filmelor, asa ca am doar scena de film in poze, concursul era inedit spuneai a cata editie a Snow Show-ului este cea de anul acesta si primeai o pereche de ochelari 3D si o poza facuta de Alex, o poza 3D bineinteles.

Burton, fata de anul trecut cand avea un mare stand de produse, acum a venit doar cu Scoala de Ski, dar a iesit o poza foarte interesanta pe care o vedeti chiar la inceputul articolului.

Un lucru inedit, sau ma rog, o chestie cu care nu m-am dat inca, cei de la SnowBike, aveau niste biciclete de dat pe zapada, am vorbit cu ei pentru un viitor interviu si eventual pentru o demonstratie live in care sa vad ce poate o astfel de bicicleta.

De baietii de la Fresh Meat va spun separat in articolul cu interviul, asa ca nu va mai dau detalii aici.

Si doua firme de turism, una care promova Austria (austria.info), cealalta care promova Romania, cu fetele de la Acccent am stat putin de vorba si le-am explicat ca e greu cand vine vorba de ski si snowboard in Romania, nu mi-au putut spune decat ca lucrurile continua sa se imbunatateasca, si le dau dreptate.

Am gasit cativa cu care probabil vom realiza cateva parteneriate pe viitor, asa ca asteptati-va la concursuri si chestii cool in continuare.

Exista si un lucru care nu mi-a placut, cei cu armele de air-soft, ce treaba aveau ei cu evenimentul sau care e legatura dintre un air-soft gun si snowboard? Nu am inteles… sa sperii ursul cand esti pe offpiste si dai de el?

Si acum pozele:

SnowBike 01 SnowBike 02 Snow Show - Expozanti

Burton - Scoala de ski Burton - Scoala de ski Snow Show - Expozanti

H2O Shop H2O - Global Freezing Snow Show - Expozanti

Si cireasa de pe tort: Echipa Fresh-Meet.ro si SnowParty.ro

Fresh-Meet.ro si SnowParty.ro