Cum tunzi iarba pe zapada?

Posted by

Daca esti pornit sa tunzi iarba, indiferent de vremea de afara, uite ca se poate si pe zapada. Nu-mi dau seama daca cel de mai jos a vrut sa tunda iabra sau doar sa dea zapada la o parte dar oricum ar fi, se pare ca i-a iesit.

Deci in caz ca vrei sa dai zapada la o parte din curte si nu ai uneltele necesare pentru a face asta, gen lopata de zapada sau alte instrumente de dezepezit, poti utiliza fara nici un fel de problema o motocositoare, mai ales ca in cazul asta o sa dai si zapada la o parte dar o sa tunzi si iarba in acelasi timp, un fel de 2 in 1.

Va las sa urmariti clipul de mai jos si pe urma vom comenta impreuna cum vi se pare ideea:

https://www.youtube.com/watch?v=EBwH_UMGNVc

Deci se poate, ati vazut, da?

Acum dincolo de aspectul amuzand din clip, tin sa cred ca mai ales in romania (se sti doar ca romanul este foarte inventiv) ne descurcam cu ce putem, si gasim intotdeauna o solutie la problemele cu care ne conftruntam chiar daca uneori solutiile sunt neconventionale.

In plus ma gandesc ca daca ai o curte putin in vale, si ti-ai amenajat o partie de sanie sau sa te dai cu schiurile, cred ca poti folosii cu succes motocositoarea pentru a nivela „partia” pentru ca in felul asta o sa „taie” zonele mai inalte si vei avea parte de o suprafata dreapta.

Din fericire in zona in care stau eu nu e asa multa zapada incat sa ma gandesc la astfel de solutii si curtea mea e oricum prea mica pentru a putea avea astfel de idei dar daca aveti o partie suficient de mare pentru a putea avea o mica partie in interiorul ei nu ezitati sa ma invitati la iarna in vizita pe la voi.

In incheiere as vrea sa va intreb ce alte lucruri credeti ca se mai pot face cu o motocositoare, bineinteles in afara de scopul pentru care a fost creata, acela de a tunde iarba? Lasati mai jos in comentarii un raspuns si veti putea castiga o vacata la munte daca participati la concursul pe care il vom anunta in curand. Stim ca e vara dar si vara e frumos la munte si te poti distra chiar si fara schiuri.