ceasca de cafea

Energia pentru o zi, plina, pe partie

Posted by

M-am intrebat deseori cum imi pot pastra intreaga energie pe parcursul unei zile pe partie. Nu cred ca mai este cazul sa mai expun aici ce poti face pe partie, cum nu cred nici faptul ca nu stiti ce puteti face, in mod special, pe o partie. In special ca, aici, ma adresez acelor oameni pasionati de munte si de sezonul rece din varful muntelui. Si pentru ca mi-am propus sa rezolv misterul energiei mi-am zis ca poate remediul perfect poate fi o cafea buna servita dimineata, inainte de a pleca pe partie.

Cred ca cei mai multi dintre consumatorii de cafea cunosc acea senzatie cand iti bei cafeaua dimineata si te lasi cuprins de un val de energie benefic viitoarelor tale activitati. Insa un pahar de lavazza blue este binevenit chiar si atunci cand esti pe partie. Insa cred ca cel mai important moment al zilei in care sa iti poti savura cafeaua ramane tot dimineata.

Numai imaginati-va cateva lucruri: dimineata sa va bata in geam cu un ger cumplit, iar voi sa va bucurati de o ceasca de cafea aburinda, care sa va trezesca toate simturile. In plus, de asta, nu trebuie sa uitati nici de peisajele ce va insotesc in orice colt ai privi. Poate ca iarna nu sunt foarte multe lucruri de care sa te bucuri, dar cu siguranta unul dintre cele mai importante este muntele cu ale sale partii si privelisti.

Pana si cei mai mici dintre vizitatori sunt fericiti cand ajung pe partia de sanius sau pe cea de sky. Si oricat de minunat ar fi nu trebuie sa uitam nici de gerul naprasnic. Dar pentru asta exista diferite metode pentru a te incalzi. Insa sunt foarte curioasa oare cati dintre voi si-au dat seama ce stari va poate oferi o ceasca sau un pahar de cafea fierbinte? Iar daca pana acum nu v-ati gandit la acest lucru, ei bine, probabil ca nu sunt foarte multe de spus, ci doar cateva lucruri generale:

  • iti poate transmite o stare generala de bine;
  • te poate incalzi pe vreme rea;
  • iti poate oferi un moment de liniste;
  • iti daruieste o stare energica;
  • motivul ideal pentru socializare;

Sunt lucruri marunte, dar care fac minuni exact atunci cand nu te astepti si cand ai nevoie de ceva nou si benefic pentru starea ta. In plus sa fim seriosi, muntele intotdeauna ne da energia necesara pentru a ne bucura de momente si pentru a face exact lucrurile care ne plac. Pana la urma iaerna nu-i nicaieri mai frumoasa decat pe munte si in preajma oamenilor dragi.

Si nu cred ca spunand asta este posibil sa ma insel, caci nicicand nu te simti mai bine decat pe munte si pe partie. Iar daca va ganditi la toate aceste lucruri o sa realizati ca cele mai indraznete lucruri pe care le puteti face sunt chiar pe munte. Si pana la urma aveti nevoie de energie pentru a va trai viata la intensitate maxima, de aceea este extraordinar sa adaugi putina aroma de cafea in viata ta.