Interviu cu Stefan Schneider (Snow Explosion)

Posted by

Stefan SchniederStefan Schneider a avut amabilitatea sa ne raspunda la cateva intrebari legate de prima editie Snow Explosion cat si despre urmatoarele editii ale acestui eveniment. In caz ca nu stiti prea multe despre acest eveniment, va putem spune pe scurt ca a fost cel mai mediatizat eveniment de ski/snowboard al anului 2009 dar cred eu si cel mai tare eveniment de acest gen din Romania.

Despre Snow Explosion au mai scris si altii care au participat la eveniment, dar aveti acum ocazia sa priviti lucrurile prin prisma celui care a facut posibil sa existe un asemenea eveniment si in Romania. Ii multumim inca odata pentru modul in care a stiut sa organizeze un asemenea eveniment si pentru modul in care s-a ingrijit de problemele si dorintele fiecaruia pe toata perioada evenimentului.

1. A fost sau nu un succes prima editie a acestui eveniment?
1. Majoritarea participantilor au fost incantati de Snow Explosion, asa ca putem spune ca evenimentul a fost un succes. Mai ales cand luam in considerare faptul ca a fost organizat pentru prima oara. Au fost anumite lucruri care nu au iesit asa cum au fost planuite dar pentru viitoarea sesiune vom gasi solutii, astfel incat sa nu se mai repete.

2. Pe cand o noua editie?
2. Urmatorul eveniment Snow Explosion va avea loc in perioada 06.02 – 11.02.2010. Puteti gasi toate detaliile pe pagina noastra www.snow-explosion.com.

3. Va exista Snow Explosion pentru pasionatii din alte tarii?
3. Da, evenimentul Snow Explosion din februarie este organizat impreuna cu agentii de turism din alte tari, deci la eveniment vor participa si tineri din Ungaria sau Slovenia. Planuim ca pe viitor sa oferim atat Snow Explosion cat si Beach Explosion in mai multe tari pentru a face din acestea, evenimente internationale.

4. Ce imbunatatiri ai in vedere pentru urmatoarea editie a evenimentului?
4. Am invatat multe din prima editie Snow Explosion. Pentru urmatoarele evenimente vom avea si mai multi Dj pentru a acoperi toate genurile muzicale. Un alt feedback primit de la participanti a fost ca vor mai multe jocuri organizate in timpul petrecerilor si de aceea acesta este un alt lucru de care de vom ocupa.

5. Vor exista si alte locatii pentru editiile viitoare ale evenimentului?
5. Snow Explosion nu este legat de o locatie. Il vom organiza acolo unde vom gasi cele mai bune conditii pentru un pret bun astfel incat sa putem oferi clientilor nostri un pachet atractiv. Astfel este posibil ca locatia sa se schimbe sau sa oferim unele aditionale.

6. Pe viitor credeti ca va fi posibil sa avem o locatie in Romania pentru Snow Explosion?
6. Snow Explosion a atras atentia organizatorilor de evenimente din alte tari, cu care acum suntem in discutii in legatura cu o viitoare colaborare. Deci este posibil sa existe un al treilea eveniment in viitor. Acum ne ocupam cu pregatirea celei de-a doua sesiuni Snow Explosion si de pregatirile pentru Beach Explosion. De asemenea incercam sa fim activi in comunitatea romana de ski&snowboard avand parteneriate cu shred si free jump, dar si participand la evenimente ca I got shot, pentru ajuta la dezvoltarea comunitatii.

3 comments

  1. Pentru oameni ca Stefan nu ma mut eu din Romania pt. ca oameni ca el imi dau speranta ca se poate si mai bine la mine in tara ! FELICITARI !

Comments are closed.