Preia controlul asupra temeperaturii

Posted by

Inca din primavara aceasta, am planuit ce aparat de aer conditionat o sa imi cumpar si de unde. Dupa o lunga cautare, am decis ca magazinul Climatico este locul cel mai indicat. Acestia pun la dispozitia clientilor o multime de beneficii precum suport tehnic, consiliere, livrare rapida iar, pentru cei care doresc, Climatico ofera si montaj autorizat.

Desi dispun de o gama de produse foarte mare, am decis ca voi alege un aer conditionat de la producatorul japonez Daikin, deoarece, citind specificatiile produselor, am decis ca sunt exact ceea ce caut. Pe langa performante de top, aceste aparate de aer conditionat Daikin au un design foarte stylish si placut vizual.

Cand a venit momentul sa comand, am ales produsul Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M Inverter 7000 BTU Silver, deoarece dispune de o multime de facilitati, printre care posibilitate de a-l comanda prin telecomanda si smartphone.

Este un dispozitiv foarte silentios, ce poate fi lasat in fucntiune chiar si pe timpul noptii iar eficienta sa superioara ofera o calitate a aerului mai buna si o valoare energetica A+++.

Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M detine si fucntia de autocuratare, autodiagnoza, detectarea prezentei, dezumidificare, incalzire, purificare, racire si ventilatie.

La comandarea produsului, am ales si serviciul de montaj autorizat pe care avea sa il faca echipa Climatico.

La numai doua zile dupa ce am plasat comanda, am fost notificat ca voi primi aerul conditionat iar echipa de profesionisti de la Climatico va face montajul.

Am fost foarte multumit sa vad asemenea profesionalism din partea magazinului Climatico si de serviciile de calitate oferite de echipa lor de montare.

De cand am incorporat acest dispozitiv, in interiorul casei, temperatura este mereu placuta si datorita functiei de purificare a aerului se respira mult mai usor.

Recomand magazinul Climatico.ro, fiind un vanzator de incredere al unor produse de inalta calitate, la preturi foarte bune.

Consider ca am facut o investitie de lunga durata iar aerul conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M Inverter 7000 BTU Silve face concurenta multor produse!