Snow Explosion – mai mult decat o excursie la ski

Posted by

Pentru prima oara in Romania, am avut parte de un eveniment in care spiritul liber al snowboarderului s-a putut desfasura in voie. Un eveniment care a insemnat nu doar coborarea a km intregi de partie ci si foarte multa distractie.

Astfel pe langa cei 51 de km oferiti de catre partiile din Gherlizen, ne-am putut delecta cu 3 tipuri de console de jocuri (ps2, wii, xbox), piscina si sauna, concursuri pe partie (slalom ski si snowboard), si nu in ultimul rand de cele mai tari petreceri organizate in fiecare seara in incinta Snow Explosion din Alt Ossiach.

Astfel se face ca in fiecare seara am avut cate o petrecere pe o anumita tematica sau legata de un anumit eveniment:

Luni – Snow Explosion Open Party

Petrecerea de deschidere, au participat la ea cam 150 de oameni, cam jumatate din cei prezenti la eveniment, cealta jumatate dormind bustean dupa drumul lung de aproape 24 de ore pe care tocmai il parcursesem. Daca o parte din cei veniti cu autocarul au mai rezistat si pentru petrecere, eu ca sofer, dupa un drive de 24 de ore finalizat in dimineata zilei de luni am cazut la ora 9 seara la datorie.

Marti – Punch Party

O petrecere mai subtirica in barul de jos, pentru ca afara era mult prea frig. S-a servit vin fiert gratuit si pentru amatorii de tarii gaseau la bar tot ce-si doreau

Miercuri – Karaoke party

Un spectacol pe cinste unde uni au falsat la greu iar alti au cantat aproape perfect. Oricum toata lumea parea sa se simta foarte bine in timpul spectacolului. Spre uimirea mea au fost si barbati care au cantat excelent nu doar fetele.

Snow Explosion - Miercuri - Karaoke Party Snow Explosion - Miercuri - Karaoke Party Snow Explosion - Miercuri - Karaoke Party

Joi – Premierea participantilor la concursul de pe partie + party

Cei care au muncit din greu trebuiau si premiati cumva, si au fost premiati din parteca celor de la hailaschi.ro cu o sticla de sampanie, multa ciocolata si cate un tricou. Altii au primit tricouri doar pentru ca au zambit furmos.

Snow Explosion - Joi - Premierea concurentilor la ski si snowboard Snow Explosion - Joi - Premierea concurentilor la ski si snowboard Snow Explosion - Joi - Premierea concurentilor la ski si snowboard

Vineri – Snow Explosion CU Next Year Party

Pentru ca a doua zi se dadea plecarea, toata lumea a dorit sa petreaca din plin, si cred ca a fost cea mai tare petrecere dintre toate serile Snow-Explosion. Toata lumea a fost pusa pe distractie la maxim. Doar uni „pensionari” au preferat sa doarma in camere ca sa fie odihniti pentru drumul lung care urma a doua zi.

Snow Explosion - Vineri - CU Next Year Party Snow Explosion - Vineri - CU Next Year Party Snow Explosion - Vineri - CU Next Year Party