Snow Fest 2015

Posted by

In perioada 21-28 martie va avea loc cea de-a cincea editie a Snow Fest la care participa foarte multi fani ai sporturilor de iarna din Romania. Evenimentul va avea loc pe partiile din Franta la Les 2 Alpes. Foarte multi schiori romani care participa la evenimente de acest gen cunosc partia de la Les 2 Alpes unde au loc in fiecare an o multime de evenimente.

Les 2 Alpes este a doua statiune din Franta ca vechime si se situeaza intre stanci albe si ghetari. Peisajul este unul magnific asa ca aici este raiul schiorilor. In cadrul acestei statiuni sunt 225 km special pentru schi, 92 de partii si se poate schia pana la altitudimea maxima de 3.600 metri. Aici schiorii au parte de partii albastre, verzi, rosii si negre plus o multime de snowpark-uri atractive.

sf_home_2

Pentru doritori, locurile sunt limitate asa ca luati-va bilete inca de pe acum. Pretul acestora creste pe zi ce trece. Daca v-ati fi cumparat bilete inca din decembrie, ati fi economisit 40 euro, pretul biletelor fiind acum 335 de euro, pachetul incluzand 7 nopti de cazare, acces la concertele din cadrul evenimentului Snow Fest si skipass valabil timp de 6 zile. Pretul biletelor va creste dupa data de 1 martie la 370 euro asa ca grabiti-va si achizitionati din timp bilete pentru Snow Fest 2015.

Pe partiile de la Les 2 Alpes vor canta si artisti romani si dj. Printre acestia se numara Suie Paparude, Subcarpati, Gojira &Planet H, Dragonu’ AK47 sau Lazarica. Invitatul special al acestui eveniment este Unguru’ Bulan. Va fi distractie mare asa ca pregatiti-va schiurile si mergeti la Snow Fest.