SnowParty jibbing session la Ploiesti

Posted by

Mai pe anuntate, mai pe neanuntate am avut parte azi de o mica sesiune de jibbing pe cateva scari de langa Piata Malu Rosu – Ploiesti. Este primul eveniment organizat de SnowParty in Ploiesti, dar se pare ca lumea doreste mai multe evenimente de genu, asa ca cu siguranta nu va fi ultimul de acest gen. Am descoperit astfel ca exista ceva snowboarderi pasionati si la Ploiesti si ca vor sa participe cu orice ocazie la astfel de mini-evenimente.

Nu prea avem poze decat doua, facute si alea pe fuga la plecare, dar promitem ca la urmatoarea sesiune vor fi chiar si ceva filmari.

haotik jibbinghaotik jibbing

In rest multa lume, cu punga, cu sacul, cu sania sau cu ce au mai gasit prin casa. Din pacate cam zgomotoasa si cu priviri cam ciudate asupra placilor de snowboard. Si bineinteles eterna intrebare ce cautam acolo si nu pe partie. Cautam orice loc in care ne putem da cu placa, chiar si pe drumurile din Bucuresti cum ati vazut intr-un filmulet de acum cateva saptamani.

Una din greseli cred ca a fost ora devreme la care am organizat sesiunea, dar nu-i nimic, data viitoare le programam dupa 8-9 seara,astfel poate va fi mult mai liniste si mai putine priviri curioase.

3 comments

  1. Sunteti profesionisti? Eu sunt din Ploiesti insa sunt incepator. Ma primiti in gasca?

  2. oricine e binevenit, si nu nu suntem profesionisti, eu m-am dat prima oara pe o rampa acum o luna si ceva in bucuresti.

    Ma rog mai incercasem prin austria cateva kickere si snowpark-uri.

    Inveti, te dai mai cu grija, in principiu sunt facute aceste kickere pentru distractie si nu pentru o evolutie profesionala. Asa ca anunta-ti prietenii si haide-ti sa ne dam.

Comments are closed.