World Snowboard Day la Paltinis

Posted by

Anul acesta Word Snowboard Day se serbeaza cu mare festivitate la Arena Platos din Paltinis. Deci pe data de 19 decembrie sunteti asteptati la Paltinis.

Afis WSDAvem concursuri, avem un snowpark construit dupa un model austriac si utilizat in competitii internationale. Deci avem cred ca primul snowpark cu acte in regula din romania. Concurenti vor avea aces gratuit pe instalatile de cablu. Ziua va incepe cu demourile de freestyle dupa care v-a urma concursul propriuzis.

De asemena pentru ca e o zi de sarbatoare, cei care vor sa deprinda tainele acestui minunat sport vor avea ocazia sa o faca direct de la Martin Freinademetz, multiplu campion mondial la snowboard.

La final, riderii vor putea viziona un documentar foarte interesant despre tainele snowboardului iar apoi avem o petrecere de pomina in apres-schiul resortului Arena Platos. Nici nu se putea snowboard fara party sincer.

De asemenea, organizatorii, Xventure Offroad Romania ne promite ca acesta este doar primul dintr-o serie lunga de evenimente pe care au de gand sa le organizeze la Arena Platos, Paltinis.l

One comment

Comments are closed.