World Snowboard Day 2012

Posted by

Anul acesta, pasionatii de snowboard din Romania vor avea la dispozitie doua locatii pentru a sarbatori World Snowboard Day, Arena Platos – Paltinis, unde deja a devenit traditie sarbatorirea acestui eveniment, si Predeal.

Cu aceasta ocazie, cei de la Arena Platos vor organiza un concurs de snowboard, un demo de freestyle, dar si o vizionare de film, The Art of Flight. Dupa aceea, se anunta un party super tare la apres ski. De asemenea, mai trebuie sa mentionam ca Arena Platos este „copilul de suflet” a doua nume binecunoscute pe scena romaneasca de snowboard, Martin Frainademetz si Radu Lungu.

La Predeal, World Snowboard Day este organizat de Asociatia Practicantilor de Snowboard din Romania, in parteneriat cu Primaria Predeal. Aici veti avea parte de un test center, unde veti putea testa echipamente de snowboard de la Bataleon, K2 si RIDE, iar incepatorii se pot inscrie la cursuri gratuite, unde vor putea invata alaturi de instructorii asociatiei de mai sus.

Daca doresti sa te inscrii la cursuri, e bine sa o faci din timp, pentru ca numarul locurilor disponibile este limitat. Asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa dati un e-mail pe adresa contact AT clubsnow.ro cu: Nume Prenume, Varsta, activitatea la care doresti sa participi (test/cursuri) si ora estimata pentru inceperea activitatii respective. Mai multe detalii puteti gasi pe clubsnow.ro

Screen shot 2012-09-27 at 8.47.07 AM