Activitati de iarna dintr-o alta perspectiva cu un GoPro?!

Posted by

De fiecare data cand gasesc ceva interesant pe internet ma bucur ca un copilas. Probabil ca este de vina si firea mea mai jucausa sau sincera sa fiu habar nu am. Ideea este ca sunt fericita de fiecare data cand vad lucruri interesante, ce ma fascineaza si in acelasi timp imi dau o stare de bine.

Poate ca nu sunt in masura sa vorbesc despre urmatorul subiect pentru ca nu am facut si nici nu sunt experimentata la ski. De fapt am incercat de cateva ori sa ma apuc de schiat, dar de fiecare data am esuat. Iar la ultima intamplare era sa imi petrec ceva mai mult timp in spital. De aceea am renuntat sa mai fac ceva ce nu se lipeste de mine.

Insa nu am renuntat niciodata sa ma bucur de ceea ce altii pot face si mai ales de frumoasele privelisti din varful muntelui de pe timpul iernii. Inca mai sper ca intr-o zi o sa pot sa schiez si nu o sa ma mai accidentez din nu stiu ce cauza.

E mult pana invat eu cum pot sta in picioare pe schiuri fara sa mai am parte de dezechilibru si fara sa imi mai rup nasul. Poate ca va veni si vremea mea cand o sa zbor pe zapada si nu o sa ma mai tem de cazaturi si busituri. Si pentru ca tot am amintit de ski am sa va las mai jos un clip filmat cu un GoPro.

In ritmul asta nu am nici o sansa sa imi iau gandul de la ski. Numai pentru peisajul ala minunat nu vreau sa ma dau batuta si poate ca ar trebui sa incerc din nou inca din aceasta iarna. Insa mai astept putin sa am parte de un strat mai mare de zapada si bineinteles ca trebuie sa astept si concediul.

Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu una sunt fascinata de aceste imagini si parca nu mai am rabdare. As pleca si azi sa incerc din nou, poate intr-un final voi reusi si eu ceea ce imi doresc de atata timp.