Cat costa o vacanta la ski in Bulgaria?

Posted by

In sfarsit a venit si sezonul rece, iar iubitorii de ski sunt din ce in ce mai tentati sa-si caute destinatii pentru a skia. Si cum de obicei imi place sa vin in ajutorul oamenilor m-am gandit sa va las aici cateva dintre ofertele pe care eu le-am gasit pentru un sejur de ski in Bulgaria.

De ce in Bulgaria si nu in alta parte?

Simplu, cel putin pentru mine este foarte simplu, deoarece mi se par ca acolo sunt oameni cu bun simt, totul este aranjat (nu ca la noi), iar costurile par destul de ok. Ce mai as putea spune ca acolo totul este perfect sau aproape perfect. Si pentru ca tot am adus vorba de oferte prima oferta vine de la hotelul Lucky Bansko ce vine in ajutorul tau cu activitati pentru cei mici de exemplu: sali de jocuri electronice, excursii organizate.

In plus va puteti bucura de apartamente de lux ce sunt dotate cu telefon, TV, frigider, baie cu cada si dus, acces la internet. Printre multe alte facilitati mai puteti gasi si parcare subterana si exterioara, locuri de joaca pentru copii, transport pana la telecabina, garderoba ski si multe alte lucruri interesante.

oferte-bulgaria

O alta oferta numai buna de luat in calcul este si oferta celor de la hotelul Ice Angels. Pe langa faptul ca in perioada 24.12 – 30.12 preturile se incadreaza undeva pe la 66 euro si pana la 94 de euro pentru o singura camera si respectiv camere duble.

Bineinteles ca toate aceste preturi contin si tva si totodata ar mai trebui sa stiti ca taxele de statiune sunt de 6 euro pentru un adult (pe vacanta) si de 3 euro un copil (pe vacanta). Ceea ce este foarte interesant la acest hotel este faptul ca este situat aproape de partiile de ski din Borovets.

Cred ca mai sunt si alte oferte interesante, dar pe mine m-au atras cel mai mult acestea doua, primul pentru facilitatile pe care le ofera, iar cel de-al doilea pentru ca este foarte aproape de partiile de ski. Ce poti sa-ti doresti mai mult in acest sezon rece in care se apropie si mult asteptatele sarbatori?

oferte-ski-bulgaria