cel mai bun masaj

Cateva ore de somn sau cateva minute bune de masaj?

Posted by

Printre cele mai frumoase lucruri de care poate avea parte un om sunt acele ore de liniste, de relaxare si de ce nu de somn. Dar cati dintre voi sunt capabili sa simta relaxarea completa in cateva ore de somn? Ideal ar fi sa combini somnul cu activitatile tale de relaxare plus cateva minute de masaj in care sa simt relaxarea in tot corpul.

Putine persoane stiu adevaratul beneficiu al masajului si de aceea m-am gandit sa va vorbesc despre acestea, dar si despre fotoliile de masaj pe care le gasiti pe www.masatto.ro. Sunt aproape sigura ca cele mai fericite vor fi doamnele deoarece se vor regasi in tot mai multe beneficii ale masajului.

beneficiile masajului
fotoliu pentru masaj

Spre exemplu unul dintre cele mai importante beneficii ale masajului este combaterea celulitei, mareste elasticitatea pielii, plus ca ajuta la eliberarea toxinelor din corp. Cat despre beneficiile pentru domni lucrurile stau putin mai diferit. Pentru ei beneficiile sunt putin mai diferite ca de exemplu ajuta la diminuarea durerilor de spate, a durerilor de cap, musculare aduce un plus de energie si buna dispozitie.

Si toate astea nu sunt toate beneficiile, ci o mica parte esentiala a masajului. Se mai poate spune ca masajul este cel care iti aduce relaxarea profunda a muschilor si a tesuturilor. Pe de alta parte sporeste mobilitatea articulatiilor, ajuta la imbunatatirea fluxului limfatic si a circulatiei sanguine. Nu poate fi neglijata nici starea de o mai buna concentrare si de crestere a sistemului imunitar.

Daca aveti in calcul sa mergeti la masaj ar trebui sa stiti tipul de masaj pe care il doriti, caci si masajul se imparte in cateva categorii: masaj facial, masaj anticelulitic, masaj de relaxare, terapeutic, sportiv plus multe alte categorii si tipuri de masaj. Insa cel mai bine este sa ai parte de acest masaj la tine acasa. Si cum poti face asta daca nu apeland la un fotoliu de masaj?

cel mai bun masaj
relaxarea perfecta

Probabill ca mai sunt si persoane care prefera sa mearga in locuri special amenajate pentru masaj si cu personal calificat, dar mai sunt si persoane care apeleaza la o persoana calificata in masaj direct la domiciliu. Nimic nu este de neglijat cand vine vorba de relaxare, dar ar trebui sa se stie ca nici o noapte intreaga de somn nu iti poate aduce relaxarea totala.

In schimb masajul daca este facut de cel putin de doua ori pe saptamana imbunatateste vizibil starea de sanatate si buna dispozitia de care dispui. O varianta si mai placuta este aceea in care poti combina somnul, odihna cu masajul. Iar un masaj confortabil il poti gasi si intr-un fotoliu de masaj.

Toate aceste elemente impreuna dau un efect benefic pentru organismul tau, iar starea de bine se poate regasi in fiecare activitate pe care o vei desfasura. In plus nu vei mai simti ca inainte starea de oboseala oricat de multe lucruri ai avea de facut si oricat de multa energie vei avea de investit. Pe de alta parte ne te vei mai plange de stresul cotidian sau de alte probleme care iti apar in cale.