Arena Platos aduce distractia in sezonul verii, pe 6 august

Posted by

Indragostitii de munte si de partie ori de orice alta activitate pe care o pot face in sezonul de iarna, pot lua parte la ceva deosebit si plin de aventura si in acest sezon de vara. Cine a spus ca la munte mergem doar iarna si ca doar atunci ne putem lua portia de distractie? Iata ca nu numai iarna aduce amuzamentul de pe partie; si vara are surprizele ei. Intr-un articol anterior, v-am vorbit despre Arena Platos din Paltinis, judetul Sibiu. Si-a deschis portile acum 5 ani de zile si azi, combina standardul austriac de lux cu tot ceea ce ofera resortul. Totul la preturi romanesti, bineinteles. Distractia este garantata.

Anul acesta si in sezon de vara, complexul a pregatit surprize pentru intreaga familie. Family Race, caci asa se numeste concursul, a avut pana in prezent trei editii si deja organizatorii s-au gandit sa faca si o editie speciala, de vara. Este un eveniment sportiv dedicat numai familiilor, care se va desfasura in cel mai mare parc de distractii din Transilvania. Summer Family Race se va desfasura in luna august, pe data de 6. Unele dintre principalele conditii de participare la concurs sunt: fiecare familie trebuie sa aiba trei membri, iar cei mici sa aiba varsta mai mare de 7 ani. Pentru ca am mentionat deja ca o familie trebuie sa fie compusa din maxim trei membri, concursul are trei probe la care fiecare membru din famile va participa. Cu alte cuvine, fiecare dintre cei trei va parcurge cate o proba.

APP biciclete

Cele trei probe, in functie de dificultate si nu numai, se vor imparti fiecarui membru de familie. Ca probe, avem: proba de bicicleta pe traseul de cross country, cea de coborare cu sania de vara si ultima proba care este destinata exclusiv adultilor este parcurgerea traseului de catarat. Competitia va fi castigata de familia care a obtinut cel mai bun timp la fiecare dintre cele trei probe, timpii fiind cumulati la final. Cum v-am spus, Summer Family Race se va desfasura pe data de 6 august si va incepe la orele 10, cand se va deschide cu sesiunea de inscrieri la Apreski Bar. Incepand cu orele 12:30, se va tine o sedinta tehnica dupa care va urma imbarcarea in telescaun. Concursul va incepe la ora 13 si se va deschide cu proba de bicicleta. La ora 14 avem programata proba de catarare pe traseul pentru adulti si ultima proba, cea de coborare cu sania de vara va avea loc la ora 15:00. Primul loc castigator va primi ca si recompensa skipass-uri de iarna si vouchere in valoare de 300 Lei in magazinul Decathlon, locul doi va primi abonamente de zi pentru parcul de vara si vouchere de 200 Lei, iar ultimul loc va fi recompensat cu tichete de coborare cu sania de vara si un voucher de 10 Lei, tot in magazinul Decathlon. Daca mai sunt doritori care vor sa se inscrie in concurs, o pot face pe site-ul www.arenaplatos.ro (click pe link), inscrierile fiind in avans.