Ce se intampla cand esti tu insati intr-un studio de videochat?

Posted by

Pentru a reusi sa te afirmi intr-un studio de videochat, nu exista retete general valabile. De fapt, cea mai buna strategie consta in a fi tu insati, fara a incerca vreodata sa imiti alte modele de succes. Naturaletea va fi intotdeauna pe placul barbatilor.

Defineste-ti stilul propriu!

Unele persoane care privesc din afara domeniul industriei de divertisment online pentru adulti au impresia ca fetele care doresc o astfel de cariera trebuie sa arate neaparat ca un model de pe coperta unei reviste de moda. Insa cei care cunosc bine domeniul stiu ca lucrurile nu stau chiar asa.

Intr-adevar, daca analizezi aspectul fizic al celor mai bine platite modele de videochat din lume, vei constata ca intre ele exista putine asemanari fizice. Unele se apropie de dimensiunile de 90-60-90, considerate ideale la un moment dat, in timp ce altele au forme generoase, pe placul multor barbati. Unele dintre ele sunt inalte si cu picioare lungi, dar de un succes la fel de mare se bucura si fete minione.

Ceea ce conteaza mai mult, intr-un studio videochat ca Studio-20.ro, este sa fii constienta care sunt propriile tale atuuri si sa le pui in valoare. Fiecare fata are mai multe parti ale corpului care arata bine si va obtine succesul etalandu-le tocmai pe acestea. Se poate pune in valoare cu ajutorul vestimentatiei potrivite, precum si al machiajului si al diferitelor posturi fizice pe care le adopta in discutiile cu membrii.

Naturaletea ii este recomandata unui model dintr-un studio de videochat nu numai in ceea ce priveste look-ul, ci si atunci cand vine vorba despre modul de a purta discutiile online. Nu trebuie sa imiti comportamentul altcuiva, ci sa fii, pe cat posibil, tu insati. Asta te va face sa te simti in largul tau si va transmite o senzatie placuta si catre barbatii cu care interactionezi.

studio videochat

Surse de inspiratie, nu modele de imitat

Numarul fetelor care au obtinut succes lucrand intr-un studio de videochat din Bucuresti este considerabil, potrivit celor mai multe pareri videochat. La Studio 20, de exemplu, pe langa veniturile mai mari de 10 000 de dolari pe luna, cele mai bune fete au obtinut si premii internationale prestigioase. Iata numai cateva dintre cele mai cunoscute astfel de exemple!

• Raquelle Diva a obtinut Best Cam Model si Best Romanian Model;

• fata care a lucrat cu pseudonimul Sasha Red este un alt model cu multiple premii castigate, precum Best Personal Site, Best Cam Model si Best European Cam Model;

• Devious Angell este prima fata din Romania care a castigat cel mai important premiu din Statele Unite ale Americii: AVN Fanvote Model. Ea a obtinut, de asemenea, titlul de Best Cam Model la 3 evenimente internationale diferite;

• Rebecca000 s-a bucurat de succes inca de la inceputul carierei de model intr-un studio videochat si a primit titlul de Aspiring Live Cam Model.

Fiecare dintre ele poate fi o sursa de inspiratie pentru o fata care abia acum isi incepe cariera in domeniul industriei de divertisment online pentru adulti. Insa inspiratie nu trebuie sa insemne imitatie. Asa cum ele si-au construit propria cale spre succes, la fel trebuie sa procedezi si tu.

Fii tu insati si vei avea doar de castigat, intr-un studio videochat!