Cele mai bune jocuri de snowboard pentru PS4

Posted by

Deși pe piață puteți găsi nenumărate jocuri pentru PlayStation 4, în cazul jocurilor de snowboard pentru PS4, acestea nu sunt atât de multe. Și cu toate astea există câteva jocuri de snowboard dedicate și pentru PlayStation 4. Printre acestea se nunmără Mark McMorris Infinite Air, Steep, dar și Snow.

Mark McMorris Infinite Air

Acest joc, Mark McMorris Infinite Air, a fost dezvoltat de către HB Studios și a fost lansat în luna octombrie a anului 2016. De altfel, acest joc pune în evidență cel mai bun snowboarder Mark McMorris, dar și alți snowboarderi de top. Ba mai mult decât atât, Infinite Air își propune să ofere o experiență autentică și totodată realistă. Ceea ce pare interesant la acest joc este faptul că acesta nu restricționează jucătorul doar într-un anumit loc sau zonă pentru a face snowboarding. Un alt lucru important este acela că oferă jucătorilor mai multe opțiuni de personalizare al jocului. De asemenea, Infinite Air poate fi jucat în modul single player, cât și în modul multiplayer, unde se poate concura în diverse evenimente cu mai mulți concurenți. Totodată s-a mai spus despre acest joc că este unul destul de greu de învățat pentru a fi jucat, însă este un joc destul de distractiv.

Steep

Dezvoltat de către Ubisoft Annecy, Steep a fost lansat în luna decembrie a anului 2016. Jocul acesta prezintă zona din Alpii Europei, dar și Denali din Alaska. Ceea ce este unic la acest joc este faptul că poți juca în afară de snowboarding și schi sau să zbori cu parapanta. Totodată Steep pune foarte mare accent pe jocul online pentru ca toți jucătorii să împărtăsească aceeași zonă și aceeași lume a jocului. De altfel acest joc a avut parte de mai multe ediții printre care Ediția de Aur și Ediția Jocurilor de iarnă, iar fiecare ediție oferă propriile ei avantaje ale jocului pentru concurenți. Ceea ce trebuie subliniat este faptul că Steep nu le poate permite jucătorilor să-și personalizeze jocul, terenurile, propriile parcuri.

Snow

Acest joc este încă în stadiul de dezvoltare încă din decembrie 2013 de către dezvoltatorul suedez Poppermost Productions. Pentru cei ce sunt obișnuiți cu acest joc trebuie spus că Snow se joacă atât cu un singur jucător, cât și cu mai mulți jucători, iar parcurile pot fi personalizate de către jucători. Ceea ce poate fi interesant este faptul că jocul Snow nu se bucură de aceeași promovare ca primele două jocuri.