Lucrarile la telecabina pana la valea Saalbach au fost finalizate

Posted by

In vara anului trecut s-a lucrat intensiv de a lega statiunile cele mai importante de schi din Austria. La Zell am See au reusit sa ajunga pana la valea Saalbach. Incepand cu sezonul de schi 2016 -0217 in partea de est a statiunii functioneaza Zell am See Express II iar in decembrie urmeaza prima sectiune care va lega statiunea de mijloc cu Viehhofen.

Saalbach se afla la o altitudine de 1.003 de metri si este o statiune animata si perfecta pentru toti care iubesc sporturile de iarna.

Unirea acesto regiuni de schi din Austria este un vis indelungat care in sfarsit se indeplineste. In sezonul urmator 2020-2021 se asteapta construirea telecabinei in partea Saalbach astfel incat cele doua statiuni se schi sa fie complet conectate. Intre timp poti ajunge la liftul cel mai apropiat din Saalbach cu autobuzul de schi cu numarul 680.

Lungimea statiunii de munte este de 590 de metri iar telecabina porneste de la 895 de metri. Trebuie sa mai stii ca fiecare cabina este dotata cu scaune incalzite si are wifi. Mai mult de atat pagagerii se vor bucura de Jukebox, mai exact isi vor conecta telefoanele mobile si vor putea reda muzica preferata. In acest mod iti vei putea crea o atmosfera de vis. Cu siguranta aceasta telecabina va fi pe placul tuturor pasionatilor de sporturi de iarna.

De indata ce ai ajuns in varful de la 1920 de metri poti schia pe o partie lunga de categorie rosie pana la statia centrala Zell am See Express. Dupa care poti continua pe un traseu freeride sau pe o partie de schi albastra pana la vale de unde te poti intoarce la statiunea de schi.

Investitia a fost in valoare de 35 de milioane de euro.