Cupa de schi alpin „Sinaia pe pârtie 2020”

Posted by

Unul dintre cele mai bune lucruri care s-ar fi putut întâmpla în această iarnă era să avem parte de zăpadă. Cum aceasta s-a lăsat așteptată în toată luna decembrie, și cu atât mai mult pe tot parcursul iernii, nici o persoană nu a fost mulțumită de acest lucru. Iar cei mai afectați de lipsa zăpezii au fost în cea mai mare parte copiii. Cu toate astea cei care au fost nerăbdători și și-au dorit să se bucure totuși de câteva momente la zăpadă, părinții au fost nevoiți să-i ducă în vârf de munte, acolo unde zăpada a avut câțiva centimetri.

Ba mai mult decât atât chiar dacă iarna este aproape pe sfârșite, cei din stațiunea Sinaia s-au gândit să dezvolte și să realizeze și câteva evenimnete inedite. Iar unul dintre aceste evenimente spectaculoase este Cupa de schi alpin „Sinaia pe pârtie 2020”. De altfel, primăria orașului Sinaia organizează acest eveniment în perioada 6 – 7 martie 2020. Ba mai mult decât atât Cupa de schi alpin „Sinaia pe pârtie 2020” va avea loc și se va desfășura în Valea Soarelui.

Acest eveiment se adresează atât oamenilor din Sinaia amatori de schi, cât și acelor persoane de pretutindeni care se pregătesc pentru acest sport la nivel de performanță. Pentru cei ce vor să participe la acest concurs trebuie să știe că înscrierile se pot face până pe data de 4 martie 2020, aceasta fiind și ultima zi de înscrieri. De fapt și de drept înscrierile se pot face prin intermediul formularului tip de la Clubul Sportiv Carpați sau prin intermediul mediului online pe pagina facebook.com/primariasinaia.

Totodată toți participanții la Cupa de schi alpin „Sinaia pe pârtie 2020” vor beneficia de transport gratuit, astfel încât pe Tronsonul I se va utiliza Telegondola; pe Tronsonul II urcarea se va face prin intermediul Telegondola Carp; iar de la Cota 2000 transportul se va realiza cu ajutorul Telescaunul Soarelui. Acestea fiind spuse vă așteptăm în număr cât mai mare la acest eveniment pentru a ne bucura împreună la zapada ce ne-a mai rămas pentru acest sezon de iarnă 2019 – 2020.