The Eternal Beauty of Snowboard

Posted by

Sunt foarte incantata de ceea ce vreau sa impartasesc cu voi si nu imi pot abtine starea mea de fericire. Poate nu stiti dar eu sunt una dintre acele persoane care adora fotografia si tot ce tine de videografie. In cele din urma am sa va las in compania uni filmulet ceva putin mai neobisnuit.

Si spun putin mai neobisnuit pentru ca este vorba despre un film documentar care pune accent pe pasiunea acelor persoane indragostite de snowboard. Sa nu va inchipuiti ca toate acele filmulete pe care le vedeti cu oameni zburand pe placa de snowboard sunt asa floare la ureche si se fac in cinci secunde.

Chiar, nu! Pana la urma totul tine de capacitatea acelor tineri de a se adapta la situatii si mai ales de atat sa evite pe cat posibil accidentarile. Pentru toate acele intoarceri incredibile cu placa de snowboard sunt necesare mii de încercări. Iar daca ne gandim ca toate astea ma sunt si filmate atunci ai nevoie de foarta multa indemanare si o regie bine pusa la punct. Altfel lucrurile s-ar putea sa nu iasă asa cum iti doresti. Dar pana una alta cred ca mai bine urmariti următorul material si astfel veti intelege mult mai multe lucruri despre pasiunea unor snowboarderi.