Evenimente din acest weekend pentru cei ce iubesc muntele

Posted by

In ultima perioada, cand iarna prin oras nu prea si-a facut simtita prezenta, tot mai multe persoane sunt acaparate de evenimentele ce au loc la munte. Asta si pentru ca zapada a tot lipsit in acest sezon din oras, iar iubitorii acesteia nu au putut sa stea departe de ea. Iar cei mai entuziasmati dintre persoanele ce vor sa-si petreaca timpul liber la munte, bineinteles ca sunt cei mici.

Copiii intotdeauna au fost atrasi de zapada, de munte si in general de sanius si voie buna. Si daca te numeri printre acele persoane ce in acest weekent isi doreste sa ajunga la munte sa se relaxeze si sa se distreze trebuie sa stii ca Serbarile Zapezii continua in Vatra Dornei prin Dorna Winter Fest. Noua editie a acestui festival se va desfasura in perioada 15 februarie si 18 februarie.

Vor avea loc numeroase competitii si evenimente, dar si concursul de schi Alpin – Dorna Alpin Open ce se va desfasura pe partia de ski Veverita. Printre multe atele trebuie sa cunoasteti si faptul ca vineri si sambata, spectacolele de pe scena vor avea loc seara, incepand cu ora 19. Iar pentru spectacolele de pe scena pentru duminica, acestea se vor incepe de la ora 14.

Cu alte cuvinte daca pana acum nu aveati o destinatie precisa pentru a va petrece weekend-ul, acum stiti ca distractia si bunadispozitia vin la pachet la serbarile oferite in Vatra Dornei. Oricum daca aveti de gand sa ii duceti pe cei mici in aceste locuri, atunci cu siguranta veti stii ca bucuria lor va fi garantata si in acelasi timp imensa. Nu mai este cazul sa mai spunem ca ei vor fi cei care va vor multumi ori de cate ori vor avea prilejul. In plus nu strica nimanui putina distractie la munte, indiferent ca vorbim doar de cei mici sau ca ne referim si la cei mari.