Tabara de schi la Poiana Brasov in acest sezon

Posted by

Daca inca iti mai doresti sa petreci o vreme pe la munte si sa te bucuri se zapada care s-a asternut cu cateva zile in urma, inca mai ai posibilitatea sa-ti rezervi locul pentru tabara de schi din Poiana Brasov. Cel putin aici mai gasesti partiile amenajate si intretinute pentru o zi perfecta de dat cu schiurile. Si pentru ca inca mai aveti timp sa va orientati catre astfel de activitati de relaxare, mai ales ca marea majoritate din studenti sau elevi sunt in vacanta si se pot bucura de toate aceste mici placeri nevinovate.

In cele din urma eu am gasit acest mic anunt ce m-a incantat foarte tare: ” Tabara de Iarna la Schi si Snowboard, Poiana Brasov 2017 – 2018. Sejur de 6 zile, Cazare 5 Nopti, Pensiune completa, Lectii de schi, Cupa Taberei la Schi ”Romania Turistica”, Asigurare de schi, Transport autocar/microbuz. Tarif: 1 500 Lei/Persoana Tabara. Natura, Zapada, Aventura, Schi, Andrenalina și Multa Distractie!”

Cam acesta este anuntul care m-a facut sa ma gandesc ce pot face pentru a putea ajunge si eu la munte si pentru a ma putea bucura si de ceva momente relaxante si distractive. Astfel ca daca va orientati si voi catre acest mic deliciu puteti opta pentru una dintre urmatoarele serii:

  • Seria VIII-a: 17 februarie 2018 – 22 februarie 2018 – Sejur de 6 zile, cazare 5 nopti;
  • Seria IX-a: 23 februarie 2018 – 28 februarie 2018 – Sejur de 6 zile, cazare 5 nopti;

Trebuie sa mai stiti si faptul ca acest sejur are inclus si urmatoarele beneficii:

  • Pensiune completa (mic dejun, pranz si cina), gustare calda la ora 11:00 si ora 17:00 si bauturi calde;
  • Ghid national atestat din partea Agentiei de Turism Romania Turistica;

Totodata sunt incluse in oferta standard si urmatoarele beneficii: Cazare, Pensiune completa, transport autocar, monitor schi, polita de asigurare, asistenta medicala, activitati tabara, cupa taberei la schi si multa distractie. Dar pentru cei ce vor sa afle si mai multe detalii despre aceasta tabara, pot afla chiar de aici.