Freeride Fest 2011

Posted by

freeride fest 2011Daca anul trecut nu existam pe vremea cand se organiza Freeride Fest pe partia de la Sinaia suntem siguri ca ati auzit de eveniment. Dupa succesul avut in 2010 se pare ca vom avea parte si de editia din 2011.

Si ca sa nu va mai tin in tensiune va dau data exacta: Sambata 5 martie 2011 pe „partia” din Sinaia. De ce am pus intre ghilimele partia? Pentru ca in caz ca nu stiati sau nu v-ati prins din denumire, concursul se desfasoara off-piste, adica in afara partiei. Esti sus cu o gramada de oameni, fixezi tinta, adica jos, si dupa… chinese downhill. Ajungi primul jos, eventual fara oase rupte si chesti de genu asta, esti castigator.

Daca abia ai invatat sa te dai cu placa, mai bine vezi vi doar ca spectator, e cel mai sigur si pentru tine si pentru ceilalti concurenti. Daca insa te dai si te dai bine, vin-o sa iti arati muschii alaturi de cei mai buni.

Daca te grabesti si achiti taxa de inscriere pana la 11 februarie o sa te coste doar 30 de ron, daca insa ai bani prea multi sau nu esti asa hotarat sa participi poti plati si dupa dar dublu, adica 60 de ron.