Inscrierile pentru a saptea editie Red Bull Oslea Hiride 2018, deschise din 4 decembrie

Posted by

Pentru cei ce sunt entuziasmati de competitii isi pot face curaj sa se inscrie la una dintre competitiile cu traditie „Red Bull Oslea Hiride 2018” incepand cu data de 4 decembrie, anul curent. Ce trebuie sa stii despre aceasta competitie. Ideal ar fi sa iti amintesti ca:

  • aceasta competitie are un numar limitat de locuri (doar 30 pentru categoria Pro si doar 100 pentru categoria Open);
  • are inclusa o urcare mai mult de 3,5 km avand o diferenta de nivel de 640 de metri si o coborare de 1,4 km avand o panta de 45°;
  • si bineinteles cei ce vor sa se inscrie la aceasta competitie se pot inscrie chiar aici;

Asadar nu pierde timpul si inscrie-te pentru a ocupa unul dintre cele 130 de locuri disponibile la singura competitie din tara de hike&ride. Si nu uita te poti inscrie incepand cu data de 4 decembrie. Astfel ca iti poti pregati conditia fizica pentru o urcare contratimp si pentru coborarea in care vei fi nevoit sa demonstrezi cunostintele si abilitatile tehnice.

Prin urmare startul pentru urcare se va da de la cota 1.300 si va avea o lungime de 3.5 km, ceea ce inseamna ca vor ajunge la o altitudine de peste 1.940 de metri. Urcarea va fi urmata de o coborare pe schi sau pe snowboard de 1.4 km ce are o panta de 45°. Trebuie sa mai stiti de asemenea ca locurile sunt limitate pentru fiecare dintre categoriile: Pro feminin, Pro masculin, Open feminin si Open masculin atat pentru schi, cat si pentru snowboard.

Bineinteles ca in competitiile de Pro sunt asteptati toti concurentii ce au mai participat si in competitiile din trecut ce sunt deja profesionisti si stapanesc foarte bine tehnicile, iar in competitiile de Open este asteptat un public mai larg, cu nivel mediu de tehnica atat pentru schi, cat si pentru snowboard. Iar pentru cei ce isi doresc sa afle mai multe detalii pot intra pe site sau pe pagina de facebook.