De Ziua Nationala se deschide un nou sezon de ski

Posted by

Vestea buna pentru impatimitii sporturilor de iarna vine din parte complexului de ski si snowboard Arena Platos Paltinis ce va deschide oficial un nou sezon al sporturilor de iarna pe data de 1 decembrie. Astfel ca sezonul de ski si al evenimentelor va incepe cu Get United Party, dar si cu faptul ca prima partie de ski si snowboard, din Paltinis, se va deschide in mod oficial de Ziua Nationala.

Asadar aici vor fi asteptati pasionati ai sporturilor de iarna din toate colturile tarii pentru a sarbatori deschiderea unui nou sezon de ski si snowboard la Complexul Arena Platos Paltinis. Pentru cei ce se gandesc sa se indrepte catre acest complex si sa se bucure de ski sau snowboard trebuie sa mai stiti si faptul ca instalatiile de transport pe cablu vor functiona intre orele 10 si 21.30 sambata si 10 – 17 duminica, pana pe data de 24 decembrie.

Iar daca va intrebati ce puteti gasi nou in acest complex, raspunsul este unul foarte simplu:

  • echipamente noi;
  • scoala de ski e pregatita cu oferte accesibile pentru toti cei ce doresc sa invete sa schieze;
  • un astfel de pachet se poate achizitiona la pretul de 350 lei si include 18 ore de curs in scoala de ski;
  • ba mai mult decat atat poti invata sa schiezi de la cei mai buni – Andy Fazekas si Agatha Suteu (multiplii campioni ce ofera lectii private);

Pentru cei ce isi doresc sa isi achizitioneze un astfel de pachet pentru a invata sa schieze puteti face rezervazi pe site. Nici cei care indragesc competitiile nu sunt uitati, ba din contra fata de competitiile traditionale (Slide and Freeze, Miss Bikini, Family Race ) vor mai avea parte si de alte competitii, dar si de multe alte evenimente. Iar pentru cei ce vor sa afle mai multe detalii despre aceste noi competitii pot afla de aici.