Lucruri inedite despre intoarcerile pe placa de snowboard

Posted by

Am spus si cu alte ocazii, ca nu sunt persoana care sa stie sa se descurce pe placa de snowboard. Si pentru ca nu puteam trece cu vederea ceea ce am scris data trecuta am sa va spun scurt ca aici vei gasi toti pasii pe care trebuie sa faci pentru a avea parte de o experienta unica. Este foarte posibil sa imi spui ca nu ai nevoie de toate aceste sfaturi si ca te poti descurca singur.

Nu-i nimic, eu scriu despre toate aceste lucruri, pentru ca ma gandesc la simplul fapt ca poate sunt si persoane care inca n-au incercat placa de snowboard si poate ar dori acest lucru. De altfel, in acest articol as vrea sa va las la dispozitie cateva ponturi pentru a executa cat mai bine intoarcerile cu placa de snowboard. In primul rand ca ar trebui sa ai in vedere cateva lucruri importante, ca de exemplu:

  • pastreaza-ti echilibrul pe placa;
  • incearca sa-ti iei avant pe placa;
  • ai grija sa ai vizibilitatea necesara atunci cand doresti sa exersezi intoarcerea;
  • indoaie genunchii astfel incat sa ai viteza, avantul si echilibrul necesar pentru respectiva intoarcere;
  • dupa ce indeplinesti toti acesti pasi te poti bucura de cea mai frumoasa intoarcere;

Nu e chiar atat de greu sa realizezi aceasta intoarcere, mai ales daca poti bineinteles sa-ti pastrezi echilibrul. Practic de la echilibru porneste totul. Iar pana am inteles eu acest lucru mi-a cam luat ceva timp. Dar pentru ca sunt destul de inspirata, atunci cand vine vorba despre lucrurile care imi plac petrec destul de mult timp in cautarea de solutii.

Asa s-a intamplat si cu aceasta intoarcere. Am cautat tot felul de detalii pe internet, mai ales pe youtube, acolo unde poti gasi tot ce ai nevoie si ceva mai mult. De aceea spun ca, despre intoarceri, am gasit cele mai utile informatii intr-un clip pe youtube, pe care am sa-l las aici sa-l urmariti.