Reduceri de pana la 50% la echipamentul de snowboard

Posted by

Reducerile mult asteptate la echipamentele de iarna sunt in toi! Desi s-a incalzit destul de tare iarna pare sa nu dea bir cu fugitii si sa revina in putere. Deja la munte se anunta ninsoare.

Revenind la reduceri este un moment excelent daca vrei sa iti cumperi sau sa iti schimbi echipamentul de snowboard sau de schi. Speram numai sa ai noroc sa iti mai gasesti marimea potrivita. Daca iti vei achizitiona un pachet complet poti economisi minim 1000lei.

In perioada 24.02 – 09.03.2014, cei de la SnowSports.ro anunta 2 saptamani cu reduceri de pana la 50% la placi snowboard Flow, boots si legaturi snowboard, casti si ochelari Salomon, Cebe, Bolle si Electric, manusi, caciuli de iarna si multe alte produse.

De exemplu, placa snowboard Flow Solitude este redusa de la 1839lei la 1100lei.

snowsports

Schiorii se vor bucura de reduceri de pana la 40% la echipament de schi Salomon, Fischer si Head. Una dintre cele mai atractive ofere este pachetul de schi Fischer compus din schiuri si clapari la pretul redus de 1650lei destinat schiorilor incepatori si intermediari.

Partea buna este ca echipamentul de schi nu se demodeaza. Bucurati-va maxim de reduceri!

Comanda online pe site-ul SnowSports.ro si coletul ajunge la tine in 24h prin curierat rapid sau viziteaza-le magazinul din Bucuresti, Str Viitorului, Nr 146, Sector 2.