Se reintoarece iarna?!

Posted by

La vremea si la temperaturile care sunt acum afara am putea spune fara niciun fel de indoiala ca iarna s-a intors. E prezenta aici, chiar mult mai bine fata de temperaturile pe care le-am avut de sarbatori. Insa nu poate sa nu ne bucure aceasta vreme. In special ar trebui sa ii bucure pe acei oameni care iubesc sporturile de iarna, care isi petrec fiecare sfarsit de saptamana la munte, in special cat tine iarna, si care bineinteles se bucura de fiecare fulg de nea.

Cu siguranta aceasta vreme nu face altceva decat sa ii enerveze pe o buna parte din oameni, mai ales pe cei care nu sunt atat de nerabdatori sa zburde pe partii. Si cu toate astea cel mai mult ar trebui sa se bucure cei ce au in administrare partii si domenii schiabile. Daca temperaturile vor fi in continuare la fel de mici si vremea nu se va schimba cu siguranta sezonul de iarna se poate prelungi pe placul celor ce iubesc sa se dea pe schiuri sau placa.

Si chiar daca in oras vremea asta nu este deloc placuta, cu atat mai mult cu cat frigul si gerul ti se lipeste de nari dimineata. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca este cu adevarat un disconfort sa te deplasezi pe o astfel de vreme, mai ales ca nu sunt conditiile tocmai ok pentru a te putea deplasa dintr-o zona intr-alta.

Poate ca la munte aceasta vreme se simte mult mai bine, poate ca aceasta vreme pe partii se simte mult mai bine decat in oras. Bineinteles pe partie nu vom avea niciodata aglomeratia pe care o avem in oras. Ba mai mult decat atat aceasta vreme se simte mult mai diferit pe varful muntelui. Si poate ca acest fapt este destul de benefic avand in vedere ca numeroase persoane se vor indrepta catre munte la final de saptamana.