Sfarsit de saptamana excelent pe partiile din Poiana Brasov

Posted by

Nu stiu ce ati facut voi de acest Paste, dar cu siguranta cei care si-au dorit sa-si petreaca sarbatorile la munte au fost foarte fericiti. Cu atat mai mult ca mai toti turistii aflati in Poiana Brasov s-au putut bucura de partii. Mai cu seama cei care adora zapada s-au putut bucura de  ultimele ture pe partie. Si chiar daca vremea a fost una spectaculoasa si foarte frumoasa, schiorii s-au putut bucura de stratul de zapada rezistent pana in acest sfarsit de saptamana.

O buna parte dintre turisti s-au putut bucura de bronzul pe care l-au obtinut in acest weekend. Ce-i drept nimic nu parea a fi mai bun pentru aceste sarbatori pascale, mai ales pentru toate acele persoane ce indragesc atat de mult muntele. Am putea spune ca a fost o vreme foarte buna pentru drumetii, datul pe partie cu schiurile sau placa de snowboard si nu in ultimul rand numai bine pentru a te bucura de bronzul de primavara.

Sunt curioasa cam cate grade vor fi in zilele urmatoare si daca turistii vor fi tot atat de incantati de vremea buna precum au fost de aceste sarbatori. In mare parte nu trebuie sa uitam nici de cei ce se pregatesc sa-si petreaca lunile de primavara si vara la munte intr-o rulota si nici de cei ce prefera sa faca gratare. Iar de acum inainte o sa vedem in mare parte mai mult gratare decat drumetii pe munte care sa puna oamenii si in special copiii la miscare.

Pana la urma miscarea nu poate face rau nimanui, dimpotriva putina miscare n-ar strica dupa aceste sarbatori in care ne-am infruptat cu fel si fel de mancaruri, care mai de care mai gustoase. Si in plus de asta putina miscare ne ajuta sa ne simtim mult mai bine si sa ne dezmortim dupa lunga perioada de iarna.