Trecutul nu mai conteaza: prezentul si viitorul iti apartin daca te angajezi la un studio de videochat din Bucuresti!

Posted by

Un angajator care ii cere experienta de lucru unei fete de 19 sau 20 de ani este ori neserios, ori rau intentionat. Nimeni nu merita sa isi piarda timpul cu astfel de oameni, care au pretentii absurde si nu inteleg stadiul de dezvoltare in care te afli.

Intr-un studio videochat Bucuresti ca www.studio20.ro, nu vei avea niciodata parte de astfel de surprize neplacute. Experienta anterioara nu conteaza, trecutul este irelevant, iar diferenta va fi facuta de seriozitatea de care dai dovada si de dorinta de a reusi.

Trainingul si lectiile oferite, precum si sprijinul permanent al unei intregi echipe vor compensa din plin micile ezitari sau erori caracteristice fiecarei incepatoare. Iata in ce fel esti ajutata, inca din prima zi!

In numai cateva saptamani, capeti toate cunostintele necesare!

Chiar in primele 5 zile de lucru, deci indata dupa ce semnezi contractul de artist-interpret, la dispozitia ta se afla o colega trainer. Ea te invata tot ce ai nevoie sa stii referitor la munca intr-un studio de videochat din Bucuresti: caracteristicile fiecarui site pe care urmeaza sa lucrezi, modul optim de a folosi aparatura audio si video, felul in care se desfasoara intalnirile cu membrii si trucuri utile in timpul acestora.

Daca nu te simti pregatita dupa cele 5 zile, nu este nicio problema! Vei putea sa ai parte de pregatire suplimentara, pana in momentul in care vei fi gata sa iti incepi activitatea de model online.

In primele saptamani de lucru vei beneficia, de asemenea, de cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj. Astfel, vei deveni capabila sa porti conversatii interesante in principala limba de circulatie internationala, cea in care se desfasoara toate dialogurile purtate pe site-urile de divertisment online pentru adulti.

Arta machiajului este in egala masura necesara intr-un studio de videochat din Bucuresti, pentru a atrage atentia membrilor inca de la primele tale aparitii pe site-uri. In paralel, vei intelege cat de important este sa te ocupi si de coafura, manichiura, pedichiura si, bineinteles, sa alegi o vestimentatie potrivita, care iti pune in valoare calitatile.

Progresul rapid aduce sume tot mai importante de bani!

Nivelul castigurilor obtinute intr-un studio de videochat din Bucuresti este mare chiar de la inceput. In primele trei luni, fiecare fata primeste, garantat si indiferent de performantele realizate in aceasta perioada pe site-uri, suma de 1 000 de dolari pe luna. In plus, este ajutata de studio sa isi completeze garderoba si trusa de make-up.

Ulterior, are parte de un comision standard brut in valoare de 50% din castigurile generate pe site-uri, dar si de diverse bonusuri, care cresc substantial sumele castigate. De exemplu, procente suplimentare de 5% sunt acordate pentru depasirea unui anumit numar de ore lucrate, pentru atingerea uni prag de venituri, pentru un comportament online perfect sau pentru fidelitate.

Fetele au acces, dupa 6 luni petrecute in echipa, chiar si la un sistem avantajos de credite fara dobanzi si comisioane, acordate direct de companie, fara intermedierea vreunei banci.

Intr-un studio videochat Bucuresti, trecutul nu conteaza si experienta in domeniu nu este necesara. Este suficient sa tratezi prezentul cu seriozitate si iti vei construi un viitor de vis!