Ultima sansa pentru cei ce iubesc sporturile de iarna

Posted by

Pentru cei care inca nu se pot desparti de partie si de sporturile de iarna trebuie sa va informam de faptul ca va puteti bucura de ultima zapada chiar in duminica aceata. Prin umare cei de la Complexul Arena Platos va invita duminica, 11 martie sa participati la ultimul eveniment dedicat acestui sezon de iarna. Tot in cadrul acestui eveniment veti putea participa la concursul Slide and Freeze pentru cei mai curajosi dintre schiori si snowboarderi.

La ultimele editii, sute de concurenti s-au inscris la start atat pe schiuri sau pe placa, cat si cu tot felul de constructii ingenioase menite atat sa coboare partia cat si sa acvaplaneze la suprafata lacului. Unora le-a iesit mai bine, altii s-au scufundat in apa care nu era prea departe de zero grade. Ca si in trecut acest concurs va fi impartit in 3 etape:

  • categoria slide&freeze;
  • categoria jump&freeze;
  • categoria in care vor cobori partia si vor acvaplana pe suprafata lacului;

Castigatorul categoriei Slide&Freeze pleaca in Franta, in tabara Snow Mission oferita de FreshMeat. Castigatorii categoriei Jump&Freeze, la ski si snowboard, vor castiga fiecare echipament sportiv in valoare de 1000 de lei oferit de H2O. Iar primele trei locuri la categoria ambarcatiuni vor fi rasplatite cu 1000 de lei cash pentru locul I, 3 invitatii personalizate la Electric Castle pentru locul II si skipass-uri de weekend pentru toti membrii echipei ce va ocupa locul III. Acelasi premiul il va primi si cel mai bun echipaj feminin.

De asemenea trebuie sa mai stiti ca partia mai este deschisa pana la final de luna martie pentru cei ce inca mai doresc sa se distreze pe partie. Instalatiile vor functiona sambata si duminica intre orele 10 si 17. Asadar mai aveti cateva zile pentru a beneficia de distractia oferita de partie si zapada.