Bikini Race, cel mai asteptat concurs de la Arena Platos

Posted by

Cum bine cunoasteti deja cei de la complexul Arena Platos vor organiza in acest inceput de primavara competitia Bikini Race. In cele din urma cele mai frumoase doamne si domnisoare, ce nu se tem de schiuri, de placa sau de vremea friguroasa, sunt invitate sa participe la acest concurs.

Acest concurs este deja la cea de-a cincea editie si printre toate  este unul dintre cele mai asteptate concursuri, avand in vedere ca Bikini Race va avea loc pe date de 4 martie anul curent. In acest an, concurentele vor fi nevoite sa treca prin urmatoarele etape:

  • prezentare pe catwalk;
  • proba de ski sau snowboard slalom;
  • proba de precizie;
  • proba de daramat popicele;
  • traseu aplicativ de catarari si coborari pe obstacole create din zapada;

In acest an concursul este putin mai diferit fata de concursul de anul trecut, avand in vedere ca una dintre probe a fost divizata in doua etape distincte, si mai exact vorbim de proba aplicativa. Punctele stranse in toate  cele cinci probe de catre concurente vor fi rezultatul final si vor stabili concurentele pentru Super Finala, iar la acesta vor putea participa primele 4 concurente ce au adunat cele mai multe puncte.

Astfel incat, Super Finala va consta in parcurgerea traseului aplicativ simultan. Din juriul acestei competitii vor face parte: Andy Fazekas, Nicolle Stanese, Alina Gavozdea, Cosmin Manea si Alexandru Barbu. Premiul cel mare de la acest concurs consta intr-un camp de surfing in Tenerife organizat de SupAcademy, locul doi va castiga invitații la Electric Castle, iar locul trei va castiga un echipament sportiv de iarna. Iar pentru cele ce isi doresc sa participe la acest concurs se pot inscrie gratuit chiar in ziua concursului, intre orele 09.30 si 11.30. Concursul va incepe la ora 12.00 si va fi prezentat de catre Cosmin Tudoran.