Un somn sanatos incepe cu salteaua pe care dormi

Posted by

Cele 8 ore de somn reprezinta o regula care trebuie respectata cu sfintenie de oricine doreste un corp sanatos si stare mentala buna zi de zi. Insa, pe langa o dieta echilibrata, sport si gandire pozitiva, iti mai trebuie si o saltea pe masura care sa iti ofere un somn linistit, dar si o pozitie corecta.

Un nou studiu evidentiaza rolul important al somnului pentru memorie si procesul de invatare. Astfel, un pui de somn bun dupa ce ne straduim sa invatam ajuta la regenerarea celulelor nervoase si imbunatateste memoria.

Deci somnul ramane o parte vitala a functiilor noastre, un aspect pe care in mod evident nu trebuie sa il neglijam. De asemenea, aceleasi studii au aratat ca un program normal de somn poate sa ajute la accelerarea vitezei de vindecare a anumitor boli, unele dintre ele extrem de grave.

Cum obtinem un somn sanatos?

Salteaua pe care dormim reprezinta un aspect destul de important pentru cei care doresc sa obtina odihna nocturna necesara pentru a fi in forma pe parcursul intregii zile.

Am descoperit ca pe site-ul cu saltele-online.ro exista o varietate foarte mare ce permite clientilor sa aleaga saltele dupa bunul plac si nevoi.

De ce dupa nevoi?

Nu toate saltele de pat sunt concepute pentru toti.  De aceea este necesar sa citim informatiile despre produs pentru a fi siguri ca primit o saltea care sa ne avantajeze. De exemplu, persoanele care prezinta dureri in zona lombara sunt mai predispuse sa doarma pe o suprafata rigida pentru a favoriza o pozitie corecta a spatelui. Aceste saltele medii-rigide sunt ideale pentru cei care lucreaza la birou, iar in timpul somnului au nevoie de o suprafata care sa corecteze postura de stat pe “scaun” practicata pe timpul zilei. Saltele-online.ro este magazinul care ofera de toate pentru toti, de la saltele profesionale la perne, toppere si alte accesorii care fac somnul mai dulce!