Un univers intr-o piscina

Posted by

Vara, chiar si cea mai banala piscina devine o oaza de racoare si un univers in care te refugiezi de caldura coplesitoare de afara.

Aici pielea se hidrateaza, organismul prinde puteri si iti satisfaci nevoia de miscare, de aceea este bine ca sa aiba fiecare piscina lui acasa cu pompa de filtrare si sistem de incalzire solara ca temperatura apei sa fie acceptabila.

O piscina de familie este ideala fiindca ai casei pot inota si se pot juca in voie, fara sa le fie teama de nimic. Curati, sanatosi, ei sunt verificati 100%, iar securitatea se impleteste cu bucuria de a petrece impreuna clipe de neuitat.

De fapt si in vacanta mergem pe firul apelor si urmarim piscurile muntilor, iar cu Piscina cu cadru metalic si filtru 400 x 211 x 81 cm mutam statiunea acasa.

Cu 700 de lei te poti bucura de cei 5 700 de litri de apa curata cat sunt zilele de vara de lungi. In cazul in care nu poti pleca in concediu si investesti in acesta piscina, vei petrece clipe de neuitat la tine acasa.

Imagineaza-ti! Iei micul dejun si citesti ceva sau te uiti la televizor, discuti cu cei dragi si faceti toti repede ordine prin casa, apoi fuga la piscina. Afara aveti un difuzor sa ascultati muzica preferata si stati in apa, pana va plictisiti sau vi se face foame.

Iesiti in jurul pranzului sa faceti ceva de mancare, in cazul in care nu improvizati, cum se face vara (o salata, o omleta taraneasca sau cu unt si ciuperci si ceva racoritor sau rosii cu branza proaspata) si iar in piscina pe care cadrul metalic o tine perfect sa va puteti bucura in voie de ea.

Pompa asigura si curatarea, dar si schimbarea apei de cate ori considerati ca este nevoie. Departe de apa puteti sa montati si un dispozitiv pe care sa urmariti impreuna filme favorite.

Nimeni nu va impiedica sa puneti carnea pe gratarul cu capac din gradina si pana se face sa stati in apa. Puteti iesi numai sa mancati, sa lucrati putin sau sa stati la plaja pe nisipul fin de la marginea piscinei, apoi sa intrati iar in apa sa va bucurati de vara!

Creati un univers al fericirii din piscina familiei!