Unde vom skia anul acesta?

Posted by

Probabil ca deja majoritatea dintre voi va faceti planuri pentru vacanta si concediul de iarna. Si cum nici ofertele de la noi din tara nu sunt de neglijat, probabil te gandesti pe ce partie te vei da.

Cu siguranta nimeni nu poate contesta calitatea partiilor de pe Valea Prahovei, insa datorita noilor investitii in turism, noi partii in noi locatii isi fac simtita prezenta. Iar printre acestea putem enumera urmatoarele locatii, noi amenajate:

  • Arieseni;
  • Cavnic;
  • Stana de Vale;

Locatii ce reusesc sa tina pasul cu statiunile de top, precum Poiana Brasov. Cu atat mai mult cu cat preturile de cazare sunt accesibile. Asa cum poate stiti deja in tara noastra sunt partii cu grad diferit de dificultate, atat pentru persoanele cele mai experimentate, cat si pentru incepatori, iar la aceste partii puteti ajunge cu ajutorul telegondolei, telescaunului etc.

Indiferent de tipul de partie (partie pentru snowboarding, partie pentru ski nocturn sau partie pentru cross-country) distractia si bunadispozitie te asteapta.

Pana in prezent sunt 416 oferte din diferite statiuni ce au skipass-ul inclus si care au discount de pana la 25% si bineinteles ca poti rezerva un pachet si online. Asadar inca mai ai timp sa gasesti vacanta perfecta impachetata cu reduceri si cu diferite beneficii de care sa te bucuri in aceasta iarna.