Aplicatia Salvamont de la Vodafone- un must have al schiorilor din Romania

Posted by

Iubesti sporturile de iarna? Sezonul e in plina desfasurare si ai de gand sa dai o fuga pe partie in weekend? Ei bine, pentru a-ti lua inca o masura de siguranta, pe langa echipamentul potrivit, descarca aplicatia Salvamont oferita de compania Vodafone.

Ce este mai exact aceasta aplicatie? Salvamontistii pot vedea pe o harta digitala fiecare persoana care are activata aceasta aplicatie. Asadar, daca se intampla sa te ratacesti sau sa ai parte de un accident, salvamontistii te vor gasi mult mai usor, nemaipierzand timp pretios cautandu-te peste tot.

Din aceasta iarna, aplicatia Salvamont by Vodafone ne ofera si informatii in timp real despre 130 de partii de schi din Romania. Astfel, poti afla imediat grosimea stratului de zapada, vremea care va fi in ziua respectiva si conditii generale despre partie, cum ar fi diferenta de nivel sau programul de functionare. In plus de asta, daca activezi functia de notificari automate zilnice tip ,,push” vei primi aceste informatii in fiecare dimineata.

Momentan aceasta aplicatie este disponibila pentru iOS si Android, gratis, daca esti client Vodafone. Aceasta va fi disponibila in curand si pentru terminalele Windows Phone. Serviciul mobil are, lunar,  20.000 de vizitatori unici. Aplicatia este din ce in ce mai populara in randul iubitorilor de sporturi de iarna.

Vodafone Romania este partener oficial al Asociatiei Montane a Salvatorilor Montani din Romania din 2004, parteneriat desfasurat sub umbrela programului „Parteneriat pentru viata”, program ce sustine proiecte pentru salvarea de vieti omenesti, aflate in situatii de urgenta. Prin intermediul acestuia, Vodafone sprijina serviciile nationale de urgenta SMURD, Salvamont si Salvamar.

Asadar, inainte sa te urci in masina sau in tren si sa pleci la munte, ia-ti 5 minute pentru a descarca si a instala aplicatia Salvamont ca sa fi la curent in permanenta cu noutatile de pe partie.

via Victor Kapra