Ride again – un film ce te tine cu sufletul la gura

Posted by

Nu mai ai rabdare pana cand vei putea sa zbori pe partie? Astepti cu nerabdare sa cobori pe o partie periculoasa cu o viteza care te face sa simti cum adrenalina creste instantaneu?

Ei bine, Ride Again este filmul care te face sa-ti petreci cateva ore bune in casa, fascinat. Este o pelicula inovatoare, primul film interactiv din lume!  Riderii burn sunt ,,vinovati” pentru acest film care a avut premiera pe 1 decembrie.  Ceea ce este interesant la acest film este ca poti alege stilurile de dat, protagonistii si multe altele. Poti intra chiar in pielea celor mai mari si priceputi rideri burn ai lumii, printre care tin neaparat sa ii mentionez pe Stale Sandbech, Sven Thorgren si Arthur Longo.

burn-ride-again

Nu stiu daca ati auzit pana acum de Geza, Kinda Geza. Este o persoana foarte talentata, fiind primul roman care are sanse reale de a se califica la Jocurile Olimpice de Iarna din 2014 care se vor desfasura la Sochi. Romanul se afla momentan in Austria, acolo unde se antreneaza zilnic si munceste din greu pentru a face performanta.  Geza promite ca va face tot ce ii sta in puteri pentru a duce Romania la Jocurile Olimpice de Iarna si va incerca din rasputeri sa aduca, cine stie, o medalie in tara.

Dar numele Bobo va spune ceva? Ei bine, este un burn rider care are o pasiune nebuna pentru tot ceea ce tine de snowboarding. Bobo este unul dintre cei mai buni snowboarderi romani. A castigat de curand un premiul intitulat ,,Best Male Rider”, la un festival local de filme de gen. Este foarte increzator in fortele proprii si devotat muncii pe care o desfasoara.

Aminteste-ti ca nu mai ai mult de asteptat si vei iesi pe partie. Lumea va fi numai a ta, vei fi si tu un adevarat campion!