Competitia de sanie de vara se desfasoara weekend-ul acesta la Sibiu

Posted by

Desi afara este vara in toata regula si temperaturile sunt destul de ridicate si nu mai bune pentru a sta la plaja si a merge la mare, asta nu ii scuteste pe iubitorii de sporturi de iarna de a se bucura si in acest anotimp de sanie. Si nu vorbesc de datul cu sania pe zapada, ci de un alt sport, destul de indragit daca esti unul dintre iubitorii de natura.

Arena Platos Paltinis, un complex de vara din Sibiu, si-a deschis portile pentru toti iubitorii de natura chiar weekend-ul ce a trecut. La fiecare final de saptamana, aici sunt organizate diverse activitati si atat cei mari cat si cei mici se pot bucura de aerul curat de munte. Nu se pune problema de plictiseala, activitatile puse la dispozitie de complexul Arena Platos sunt menite sa aduca cati mai multi turisti care sa se destinda prin miscare si nu numai. Este vorba de peste 20 de atractii diferite de care te poti bucura, de la tiroliana si trasee de mers cu bicicleta la sarituri spectaculoase pe bagjump. Pentru orice varsta exista activitate in aer liber, aici, in muntii Cindrel din Sibiu, iar amuzamentul si distractia sunt garantate.

APP Sanie de vara

Principala atractie a acestui complex este sania de vara, care atrage multi pasionati de sport si nu numai. Cei care iubesc adrenalina si carora li s-a facut dor de iarna si de zapada, pot participa in acest weekend, mai exact sambata, la concursul de sanie in care se pot intrece. Se anunta a fi interesant si un adevarat spectacol. Concursul incepe mai intai cu inscrierile si antrenamentele care sunt programate de la orele 10 pana la orele 12. Antrenamentele oficiale se vor desfasura incepand cu ora 12, cand concurentii pot sa se acomodeze cu sania, pot sa studieze sistemul de franare si traseul pe care il vor parcurge. De la orele 13 va avea loc concursul propriu zis, competitia de sanie de vara. In acest sens, avem categorii de varsta ca concurenti intre 7-14 ani si concurenti cu varsta mai mare de 14 ani. Evident ca premiile nu puteau lipsi, asa ca locul intai va fi premiat cu un skipass pentru sezonul de iarna de la Arena Platos Paltinis, premiul pentru locul doi va consta intr-un abonamnet de o zi in care fericitul castigator va putea incerca toate atractiile complexului si locul trei, un pachet de trei ture cu sania de vara, pachet ce va putea fi folosit tot sezonul. Taxa de participare la competitie este de 30 RON.