Castigatoarea Bikini Race 2017 pleaca la surf in Tenerife

Posted by

Esti pregatita pentru una dintre cele mai tari provocari? Iar de data aceasta ma adresez strict doamnelor si domnisoarelor. Cat de curajoase puteti fi pentru a acastiga lozul castigator la competitia, despre care voi scrie in urmatoarele paragrafe? Daca iti place zapada si nu ai probleme cu frigul, dar in acelasi timp iti plac si sporturile de iarna sa stii ca esti invitata la concursul anual organizat de complexul Arena Platos Paltinis. Devenit deja o traditie, cel mai spectaculos concurs al sezonului are loc anul acesta pe data de 5 Martie.

Iar pentru curajoasa castigatoare a concursului Bikini Race, marele premiu va consta intr-o excursie all-inclusive la surf, in Tenerife. Asadar, pe data de 5 Martie, cele mai frumoase doamne si domnisoare, ce nu se tem de schiuri, de placa sau de racoarea zapezii sunt asteptate sa se inscrie in concursul Bikini Race. Astfel spus, ca initial concursul a fost gandit mai mult ca un concurs de frumusete, cu probe lejere, iar in acest an concursul poate fi considerat putin mai dificil.

Iar acest lucru din cauza faptului ca probele vor fi cronometrate, astfel incat nici o participanta nu va trece de prima proba (slalom, ski, snowboard) fara cronometru. Ceea ce trebuie mentionat este faptul ca vor fi trei probe pentru concurs anul acesta. Cea de-a doua proba a concursului va consta in aruncarea la tinta, iar proba finala va fi parcurgerea unui traseu aplicativ, o proba unde se va puncta si timpul obtinut de fiecare conurenta, dar si impresia artistica.

Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole. Iar pentru cele ce se simt pregatite pentru acest concurs va pot spune ca va puteti inscrie la aceasta adresa, mult mai devreme sau chiar in ziua concursului intre orele 9:30 si 11:30. Consursul fiind programat sa inceapa la ora 12:00.  Iar un lucru bine de stiut este faptul ca inscrierea in concurs este gratuita.